BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

69 avroya Londra

Türk Hava Yolları (THY), daha çok kişinin yurt dışına seyahat etmesi için promosyon kampanyası düzenledi.

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY), daha çok kişinin yurt dışına seyahat etmesi ve kış turizmine hareket kazandırılması amacıyla 1 Şubat-31 Mart 2009 tarihleri arasında, Amerika'dan Afrika'ya, Uzak Doğu'dan Avrupa'ya sefer yapılan toplam 109 yurt dışı uçuş noktasına promosyon kampanyası düzenledi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 farklı ücret seviyesi için belirlenen uçuş noktaları şöyle:

''-79 Avroya: Batum, Madrid, Sofya ve Londra (Standset).

-99 Avroya: Halep, Amman, Amsterdam, Atina, Barselona, Belgrad, Beyrut, Birmingham, Brüksel, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Donetsk, Dneprepetrovsk, Duseldorf, Frankfurt, Cenevre, Hanover, Hamburg, Helsinki, Kiev, Kişinev, St Petersburg, Londra, Ljubliana, Minsk, Münih, Nice, Nuremberg, Odesa, Oslo, Bükreş, Prag, Priştina, Riga, Rostov, Simperefol, Saraybosna, Üsküp, Stutgard, Tiran, Tunus, Venedik, Viyana, Varşova, Zagrep ve Zürih.

-119 Avroya: Abudabi, Bahreyn, Bakü, Kahire, Kazablanka, Damaskus, Doha, Dublin, Dubai, Kazan, Lizbon, Lyon, Manchester, Muskat, Meshed, Milano, Moskova, Paris, Roma, Sanaa, Ekaterinburg, Tebriz, Tahran ve Tel-Aviv.

-299 Avroya: Almaata, Aşkabat, Cezayir, Pekin, Kuveyt, New York, Şangay, Singapur, Tiflis, Tripoli ve Astana.

-399 Avroya: Adis Ababa, Bağdat, Bangkok, Bombai, Şikago, Capetown, Yeni Delhi, Duşanbe, Bişkek, Hong Kong, Cidde, Johannesburg, Karaçi, Kartum, Lagos, Medine, Osaka, Riyad, Seul, Taşkent ve Tokyo.

Yolcuların biletlerini rezervasyon yaptırdıktan 3 gün sonra veya uçuştan en geç 21 gün önce (hangi tarih daha önceyse) almak koşuluyla yararlanabilecekleri kampanyada, biletlerin kalış süresi 1 ay olacak, rezervasyon değişikliği ve bilet iadesi yapılamayacak.''

Biletlere, ayrıca gidilecek ülkeye göre 101 ile 213 Avro aralığında akaryakıt harcı ve vergi yansıtılacak.