BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

6 Kasım Perşembe Gazete Manşetleri

Bugün 6 Kasım 2014 Perşembe. Gazeteler bugün çok farklı manşetlerle karşımıza çıkıyor. Hürriyet, Milliyet, Habertürk, Sözcü ve diğer gazete manşetlerinde neler var? İşte gazete manşetleri

Abone ol

Bugün gazete manşetleri karşımıza oldukça farklı haberlerin manşete çekilmesiyle karşımıza çıkıyor. Gazeteler manşetlerinde farklılık gösterse de gündemde öne çıkan olayların manşetlere yansıdığını görüyoruz. Genelkurmay'ın Başbakan ve Bakanlara verdiği brifing ve MGK kararları yine manşetlerde. İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskını ise neredeyse bütün gazetelerde yer bulurken bazı gazetelerin manşetine taşındı. 

Gazete manşetlerinde kısa turumuza Hürriyet Gazetesi'nden başlıyoruz. Hürriyet Gazetesi özel haberiyle gazete manşetlerinde fark yaratıyor. Konu Abdülhamit'in nefes kesen mirası... Bu muhteşem mirastan pay almak için varislerin akıl almaz yarışı karşısında mahkeme sahte ve gerçek varislerin tayini için bilirkişi istiyor. Haber Hürriyet'in manşetine "Çakma Varis Operasyonu" başlığıyla yansıyor.

hurriyet.20141106061646.jpg 

Sözcü Gazetesi AK Saray'ı manşetine taşımaya bugün de devam ediyor. AK Saray'ın yüksek maliyetine sürekli dikkat çeken Sözcü Gazetesi Sayıştay raporunu manşetine taşıyarak bazı kalemlere çift ödeme yapmak yoluyla usulsüzlük yapıldığını iddia ediyor. Hükümeti bu konuda ayetle vuran Sözcü gazetesi "İsraf etmeyin, Allah Müsrfileri sevmez" manşeti atıyor.  

sozcu.20141106062522.jpg 

Gazete manşetlerindeki turumuza Akşam gazetesi ve Yeni şafak gazetesi ile devam ediyoruz. İki gazetenin de manşetinde israil'in Mescid-i Aksa baskını var. Haber aynı ama manşetler farklı.  

Yeni Şafak gazetesi haberi "Çirkin saldırı" manşetiyle görürken, Akşam gazetesi "Postallarıyla kirlettiler" başlığını atıyor: 

yenisafak.20141106063106.jpg     aksam.20141106063218.jpg


Gazete manşetlerinde turumuzun son gazetesi Habertürk gazetesi... Habertürk gazetesi "Cinayete Teşebbüs" manşetiyle bir futbol haberini manşete çekmiş. Dortmund maçında yaşanan olayların yansıması olarak 700 Galatasaray taraftarına "cinayete teşebbüs" suçlamasıyla inceleme başlatıldığı ortaya çıkıyor. Habertürk de bu manşetle karşımıza çıkıyor. 

haberturk.20141106063851.jpg


Bizim gazete manşetlerinde yaptığımız mini tur burada bitiyor ama sizler devam edebilirsiniz. Diğer gazete manşetlerinde neler var merak ediyorsanız buyrunuz...