BIST 10.529
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.414,39
HABER /  GÜNCEL

51 yaşında ihaneti gördü

51 yaşındaki Sami Yüksel aynı yaştaki eşinden şüphelendi. Takip etti ve onları kameraya kaydetti.

Abone ol

Karabük'ün Safranbolu İlçesi’nde, 51 yaşındaki Sami Yüksel kendisini aldattığını öne sürdüğü aynı yaştaki eşi Emine Nurten'i izleyerek 70 yaşındaki sevgilisi H.D. birlikte yarı çıplak halde yanındaki kamera ile görüntüledi. Sami Yüksel, kaseti mahkemeye kanıt olarak sunarak eşinden boşandı.

Karabük'te yerel bir televizyon kanalında dini içerikli programlar yapan Sami Yüksel, 2 hafta önce eşi Emine Nurten Şengül’ün kendisini aldattığından şüphelenerek peşine düştü. Kızı 15 yaşındaki E. ile birlikte eşini takip eden en Sami Yüksel, onu Bulak Deresi Mevkii'nde bir eve girerken gördü.

Sami Yüksel bir süre dışarda bekledikten sonra içeriden gelen sesler üzerine kilitli olmayan kapıyı açarak içeri girdiğinde, eşi ile 70 yaşındaki sevgilisi H.D.'yi uygunsuz halde yakaladı. Sami Yüksel, yarı çıplak eşini kamera ile görüntüledi. Kızı E.Y. de gördüğü manzara karşısında annesine, “Sen benim annem olamazsın, Allah sizi kahretsin” diyerek tepki gösterdi. Sami Yüksel'in ihbarı üzerine gelen polis, tarafları karakola götürerek tutanak tuttu.

Sami Yüksel olayın ardından mahkemeye başvurarak, kaseti de kanıt olarak göstererek boşanma davası açtı. Mahkeme tek duruşmada Yüksel çiftini boşadı.

Boşandığı eşinin yaşlı sevgilisiyle birlikte yaşadığını ileri süren Sami Yüksel, “Uzun zamandır eşimden şüpheleniyordum. Sonra takip ettim. Bir eve girdiğini gördüm. Kızımla birlikte gidip suçüstü yaptım. Aldığım bilgiler doğrultusunda 7 torun sahibi H.D.'nin kadınları ağına düşürüp, sonra da kötü yola ittiğini öğrendim. Boşandığım eşim gidecek yeri olmadığı için H.D. ile birlikte yaşıyor” dedi.