BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.416,57
HABER /  GÜNCEL

5 saniye ile mucize kurtuluş

Tunceli Emniyet Müdürü'ne tuzak kuruldu. Bombanın patladığı yeri görenler şok oldu. Müdür ve koruma ekibi kıl payı kurtuldu.

Abone ol

Terör iyice azıttı. Doğudan batıdan hemen her gün artan yoğunlukta saldırı haberleri geliyor. Şimdide Tunceli Emniyet Müdürü hedef alındı.

Tunceli Emniyet Müdürü Öztürk'ün aracının bulunduğu konvoy, Nazımiye-Tunceli karayolunda seyir halindeyken, teröristler tarafından yola döşenen mayın patladı. Emniyet Müdürü Öztürk olaydan yara almadan kurtuldu.

5 SANİYE FARKLA KURTULDU
Mayının Öztük’ün içinde bulunduğu zırhlı makam aracı ile önde giden zırhlı koruma aracının geçişinden 5 saniye sonra patlatılması büyük bir faciayı önledi.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk’ün makam aracını yaklaşık 30 metre geriden takip eden diğer iki koruma aracı da patlamayla birlikte durarak, hedef olmaktan kurtuldu.

KARAYOLU DELİNDİ
Teröristlerin mayınlı tuzağında konvoyda bulunan yaklaşık 20 kişiden ölen ve yaralanan olmadığı bildirildi. Patlamada karayolunda 1 metre derinliğinde ve 1.5 metre genişliğinde çukur oluştu.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk’e yapılan mayınlı saldırının ardından, güvenlik güçleri bölgede hava destekli geniş çaplı başlattığı operasyonları sürdürüyor.