BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,06
ALTIN 2.470,10
HABER /  DÜNYA

5 kişinin hayatını kaybettiği patlama kamerada

İstanbul’da 5 kişinin hayatını kaybettiği türkü bardaki yangın ve patlamanın görüntüleri ortaya çıktı.<br/>Edinilen bilgiye göre, olay Sulta...

Abone ol

İstanbul’da 5 kişinin hayatını kaybettiği türkü bardaki yangın ve patlamanın görüntüleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi’nde bulunan Can Türkü Evi’nde meydana geldi. İşyerinde geçen hafta yapılan ses izolasyonu ve kartonpiyer çalışması sırasında yangın çıktı. Dükkandaki kimyasal maddeler nedeniyle peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlamalarda kartonpiyerci Muharrem Duran (28) yanarak hayatını kaybetti. Yangına müdahale etmeye çalışan işyeri sahibi Veli Erdoğan, oğlu Can Erdoğan, türkü evi çalışanı Akan Şimşek ve kartonpiyer işçisi Çetin Aksoy da duman ve gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Ancak 4 yaralı da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
Yaşananlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çıkan dumanın ardından meydana gelen patlamalar ve yaşanan panik görülüyor. Hayatını kaybeden Can Erdoğan’ın görüntülerde son kez işyerine girdiği görülüyor.
İşyeri sahibi Veli Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olarak çalıştığı ve boş zamanlarında da türkü bara geldiği öğrenildi.
(İHA)