BIST 10.180
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.403,30
HABER /  GÜNCEL

5 işçi göz göre göre ölüme gitti

Erzurum'da baraj göletinde önceki gün kaybolan 5 TEDAŞ işçisinden acı haber geldi

Abone ol

Erzurum'da baraj göletinde önceki gün kaybolan 5 TEDAŞ işçilerinden Sait Turan'ın da cesedine ulaşıldı.

Turan'ın cesedinin çıkarılması ile birlikte gölette kayıp işçi kalmadı. Turan'ın cenazesi, otopsi için Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.
İki işçinin cesedine sabah ulaşılmıştı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde gölette boğulan 5 Tedaş işçisini arama çalışmalarında iki işçinin cesedine daha ulaşıldı. Dün de iki kişinin cesedi bulunmuştu.

Karasu 2 Baraj Göleti'nde arıza gidermek isterlerken buzun kırılması sonucu göle düşen işçilerin aranmasında üçüncü gün çalışmaları sabah 07.30 sularında başladı. Akşamdan baraj kapaklarının açılması nedeniyle suyun çekildiği görüldü. Dün yeri tespit edilen Şahin Baykal'ın cesedine ulaşıldı. Tercan'dan gelen ve kanca ile arama yapan ekipler tarafından bulunan ceset, su yüzeyine çıkarılarak kıyıya getirildi. Bu esnada Baykal'ın babası sinir krizi geçirirken, kardeşi ise abisini görmek ambulansın kapısına asıldı. Bu şekilde metrelerce giden acılı kardeş daha sonra ambulansa alındı.

Baykal'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İlerleyen dakikalarda Feridun Öztürk'ün cesedine de ulaşıldı. Kıyıya getirilen ceset ambulansla Erzurum'a nakledildi.

İKİ İŞÇİNİN CENAZELERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan dün yapılan çalışmalarda Rıdvan Takım ile Mustafa Arifoğulları'nın cesetleri çıkarılmıştı. İki işçinin cenazeleri toprağa verildi

Erzurum'un Aşkale ilçesinde önceki gün Karasu 2 baraj göletine düşerek boğulan TEDAŞ işçilerinden ikisinin cenazeleri toprağa verildi. Dün cesetleri göletten çıkartılan ustabaşı Mustafa Arifoğulları (58) ile Rıdvan Takım'ın (36) cenazeleri, Aşkale Çarşı Camii'nde kılınan namazın ardından son yolculuklarına uğurlandı.

İşçilerin cenaze törenine Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. Arifoğulları'nın cenazesi ilçe mezarlığında, Takım'ın cenazesi ise Yeniköy mezarlığında defnedildi.