BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

45. yaşa muhteşem doğum günü

Ünlü müzik adamı İskender Paydaş, Bodrum Torba'da bulunan Voyage Otel'de 45. yaşını dostlarıyla muhteşem bir doğum günü eşliğinde kutladı.

Abone ol

"Zamansız Şarkılar" ismini verdiği albümüyle büyük beğeni toplayan ünlü müzik adamı İskender Paydaş, doğum gününde orkestrasıyla birlikte muhteşem bir konser vererek kutladı. Paydaş ve orkestrasına konser boyunca; Özgün, Mirkelam, Emrah Karaca, Ozan Doğulu, ve Keremcem gibi bir çok sanatçı dostu sahneye çıkarak eşlik etti. Ünlü müzik adamının pastası da bir o kadar gösterişliydi. 4 kişinin taşıdığı dev pastayı kesen Paydaş Kenan Doğulu'nun 'doktor' şarkısından esinlenerek doktor önlüğü takması ise ortaya renkli kareler çıkardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ERKEK BABASI OLACAK

Paydaş ve orkestrasına konser boyunca; Özgün, Mirkelam, Emrah Karaca, Ozan Doğulu, ve Keremcem gibi bir çok sanatçı dostu sahneye çıkarak eşlik etti. Şebnem Ferah, Özgür Ozan ve Zeyno Gönenç de konserin son 15 dakikasını izleyenler arasındaydı. Kenan Doğulu ise Amerika’da olduğu için Paydaş’ın doğum gününü uzaktan kutlayanlar arasındaydı. 45. doğum gününü sahnede kutlayan Paydaş, "45. yılımda bir 45'lik çıkarsam mı diye aklımda geldi. 45 yılım çok güzel ve müzikle dolu dolu geçti. Doğum gününü sahnede kutlamak bir müzik adamı için çok güzel bir durum. Sabahtan beri aldığım tebriklerin haddi hesabı yok. Ne mutlu bana" dedi. Sahneye getirilen dev pastanın mumlarını söndüren ünlü müzik adamı, 30 Ağustos'ta eşi Ilgın Beyazıt'ın bir erkek çocuk dünyaya getireceğini ifade etti. Doğacak erkek çocuklarına ne isim vereceklerine karar vermediklerini, ifade eden Ilgın Beyazıt'ta eşini arkadaşlarıyla birlikte izledi. Doğum günü partisinin sonunda orkestrası, Paydaş’a doğum günü hediyesi olarak kendi karikatürünü hediye etti.