BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.394,26
HABER /  GÜNCEL

42'lik dolandırıcı gelin adayı!

42 yaşındaki kadının, 74 yaşındaki adamı evlenme vaadiyle dolandırdığı iddia edildi.

Abone ol

Antalya'da tanıştığı 74 yaşındaki Mehmet Aksoy'u evlenme vaadiyle kandırıp nişanda taktığı altınları ve evde bulunan parayı alıp kaçtığı iddiasıyla Gürcistan uyruklu 42 yaşındaki Nezakat S., polis tarafından yakalandı.

Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi Antkoop Uyum Sitesi'nde meydana geldi. Antalya'da oturan Mehmet Aksoy, bir arkadaşı aracılığıyla Nezakat S. ile tanıştı. Aksoy, kadına yalnız olduğunu ve evlenmek istediğini söyledi. Shıkhıeva da teklifi kabul etti.

Mehmet Aksoy, nişanlandığı Nezakat S.'ye 6 bin lira değerinde ziynet eşyası aldı. Ayrıca kıyafet alması için de 1000 lira ve 100 dolar verdi. Aksoy'un Kepez'deki evine yerleşen Nezakat S., iddiaya göre önceki gün nişanlısı uyuduğu sırada evde bulunan 500 lirayı ve altınları alarak kapıyı kilitleyip kaçtı. Sabah uyandığında nişanlısının evde olmadığını gören Mehmet Aksoy durumu polise bildirdi. Komşularının yardımıyla kapıyı açtıran Aksoy, karakola giderek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, Nezakat S.'yi saklandığı pansiyonda yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.