BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

4 şarkıya 2 milyon dolar

Azeri asıllı işadamı Telman İzmailov'un doğum günü partisinde Lopez kasasını doldurdu.

Abone ol

Azeri asıllı işadamı Telman İzmailov'un Moskova'daki doğum günü partisine katılan Jennifer Lopez, söylediği 4 şarkı karşılığında 2 milyon dolar ile pırlantalarla süslü bir altın mikrofon aldı

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Azeri asıllı işadamı Telman İzmailov'un doğum günü için gittiği Rusya'nın başkenti Moskova'da, söylediği 4 şarkının karşılığında 2 milyon doların (yaklaşık 3 milyon YTL) üzerinde ücret aldı.

Altın mikrofon verdi!
Organizasyonda yaşanan aksaklık nedeniyle sahneye çıkışı 1.5 saat geciken şarkıcı, her yarım saat için 200 bin dolar (300 bin YTL) ödenmesi koşuluyla şarkı söyleyebileceğini söyledi. İsteği kabul edilen Lopez, 4 popüler şarkısını seslendirdikten sonra kısa süre sonra İzmailov'un masasına konuk oldu. İşadamı, Lopez'e pırlantalarla süslü altından yapılma bir mikrofon hediye etti.

Sibel Can da gitmişti!
Gece kulübünde sadece 20 dakika kalan Lopez, 2.1 milyon doların yanı sıra kendisine verilen değerli hediyeyi de alarak havaalanının yolunu tuttu. Kommersant gazetesi, şarkıcının otel ücreti de ödemediğini yazdı. Moskova'daki bazı semt pazarlarının sahibi olan İzmailov, Tatlıses ve Can dışında Ricky Martin ve Robbie Williams gibi starları Moskova'da ağırlamıştı. Azeri işadamının Türk sanatçılara ödediği ücret açıklanmamıştı.