BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

4 dakikada hırsızlık kamerada

Ümraniye’de bir markete giren 3 hırsız, 4 dakika içinde 15 bin liralık sigara çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. <br/>Olay,...

Abone ol

Ümraniye’de bir markete giren 3 hırsız, 4 dakika içinde 15 bin liralık sigara çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 3 Mayıs Cumartesi gecesi Ümraniye’de bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 hırsız gece yarısı markete girdi. Levye yardımı ile marketini otomatik kepengini yan taraflarından açarak markete giren yüzleri maskeli hırsızlar, sigara reyonuna yöneldi. Piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan sigaralar ile kasada bulunan 750 lirayı 4 dakika içerisinde çalan hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Polis hırsızların yakalanması için çalışma başlatırken market sahibi Orhan Başboğa, “Olay 3 Mayıs gecesi gerçekleşmiş. Gören komşular polise haber vermiş. Bana da haber verildi. 15 dakikada buraya geldiğimde reyonu boşalttıklarını gördüm. 4 dakikada 15 bin liralık malımızı almışlar” dedi.
(İHA)