BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

4 ayrı ankette partilerin oy oranları

Her ay 4 ayrı anket şirketinden Bülent Arınç'a gelen oy sonuçları ne durumda? Arınç açıkladı...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin 4 ayrı anket şirketinden gelen sonuçlara göre 12 Haziran seçimlerinde alınan oyların çok üstüne çıktğını söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, her ay eline 4 ayrı şirketin yaptırdığı anketin ulaştığını belirterek, "Bu anketlerin sonucunda AK Parti'nin oyları yüzde 55'i buluyor. Daha da çıkacak inşallah" dedi.

Arınç, "Dün konuşulamayanlar, bugün konuşuluyor. Her yeri kazıyoruz, temizliyoruz." diye konuştu.

Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, AK Parti 3. Olağan İl Gençlik Kongresi'ne katıldı. Arınç'ı karşılayanlar arasında bir partilinin elindeki 'Dünyaya güneş gibi doğan en delikanlı adam geçmiş olsun sayın Recep Tayyip Erdoğan' yazılı pankart dikkat çekti.

YÜZDE 55'İ GEÇİYORUZ

Son yapılan anketler yüzde 55'i gösteriyor, haberiniz olsun. CHP'yi yüzde 19 gösteriyor. Yüzde 16'yı yakalamış MHP'yi gösteriyor. Yüzde 6 BDP'yi gösteriyor. Onların hepsini topla. 2 ile çarp, kareköklerini al, bizim yarımız bile etmiyor. Aylık 4 tane anket var elimizde. Bu anketlerden ortak sonuç budur. Birileri başka başka anketlerin peşindeler. İsmini duymadığımız, cismini tanımadığımız bugüne kadar bir tek raporu yayınlanmamış anketlerle meşguller. Elime her ay 4 tane anket geçiyor. Bu anketlerin sonucunda AK Parti'nin oyları yüzde 55'i buluyor. Daha da çıkacak inşallah.

Millet severse biz yüzde 55'leri değil daha yüksekleri buluruz. Yanlış yaparsak, kendi içimizde ihtilaflar olursa, Allah korusun. O zaman millet elbette oyunu bizden esirger. Millet ne derse o olur. Her zaman demişimdir, 'Bizi dövecekse millet dövsün. Başkasının küçültücü ifadesine bile razı olmayız. Milletimizin tokadından şeref duyarız." dedi.