BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

37 yıl sonra 'kanlısını' öldürdü!

Bayram arifesinde bir mahalle muhtarı aralarında kan davası bulunan şahıs tarafından öldürüldü.

Abone ol

Osmaniye'de Kurban Bayramı arifesinde bir mahalle muhtarı aralarında kan davası bulunan şahıs tarafından öldürüldü. Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ali Cüllü, 37 yıl önce vurduğu şahsın kardeşi tarafından kurbanlık pazarında vurularak öldürüldü.

Olay, Kadirli karayolu üzerinde kurulan kurban pazarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kurban pazarında akrabaları ile kurbanlık satan Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ali Cüllü (63), 37 yıl önce öldürdüğü Süleyman Duman'ın kardeşi Mustafa Ali Duman (41) tarafından tabancayla vuruldu.

Bu arada kaçarken rastgele ateş açan Duman'ın tabancasından çıkan mermilerden muhtarın torunu Ali Cülü (16), müşteri olarak olay yerinde bulunan Erdal Hekimoğlu (46) ve Mehmet Çakıcı (10) adlı çocuk ayaklarından yaralandı. Yaralılardan Muhtar Ali Cülü, torunu Ali Cülü ve Mehmet Çakıcı ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralı Erdal Hekimoğlu ise Özel İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından isabet alan Muhtar Ali Cülü kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yarılıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada olay sonrası kaçmaya çalışan M. Ali Duman, kurbanlık pazarında bulunan polis ekipleri tarafından kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Diğer yandan olay yerinde bulunan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, olayın 37 yıl önce işlenen bir cinayet nedeni ile kan davasından kaynaklandığının zannedildiğini söyledi.

Ceren, kurban pazarında alınan polisiye önlemleri sayesinde katil şüphelisinin kaçamadan yakalandığını olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Diğer yandan Muhtar Ali Cülü'nün olay yerinde bulunan yakınları ise olayın şokunu yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.