BIST 10.293
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.413,12
HABER /  GÜNCEL

35 bin polis didik didik edip buldu!

İnanılmaz ama pazarın ortasında bir bebeği çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Polis didik didik aradı ve o bebeği buldu.

Abone ol

Fatih'te annesinin pazar alışverişi yaptığı sırada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kaçırılan 9 aylık bebek Burhan Karagöz polisin yoğun takibi sonrası Gaziosmanpaşa'da bulundu.

Edinilen bilgiye göre güven timleri eşkal üzerinde çalışma yaparken Gaziosmanpaşa'da biri erkek, diğeri kadın iki kişinin kucağında görüldü. Polis, eşgali bilinen Burhan bebeği görünce şahışları gözaltına aldı.

Gaziosmanpaşa polis merkezine getirilen Burhan bebek, buradan da Çocuk Şubesine götürülüp ailesine teslim edilecek.

İŞTE O İNANILMAZ OLAY

Balat oturan Ayten Karagöz 9 aylık bebeğini de yanına alarak Salı Pazarı'na alışveriş yapmaya çıktı. Ayten Karagöz, önünde durduğu tezgahtan domates seçti. Domatesi aldıktan sonra arkasını dönen Ayten Karagöz, 9 aylık bebeği Burhan'ın bebek arabasında olmadığını fark etti. “Çocuğum kaçırıldı” diyerek ağlamaya başlayan Ayten Karagöz'ün feryatları üzerine esnaf ve vatandaşlar, hemen polise haber verdi.

İSTANBUL POLİSİ ALARMA GEÇTİ

Burhan'ın annesi Ayten Karagöz ile babası Tacettin Karagöz Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadeleri alınmıştı. Burhan'ın bir an önce bulunmasını isteyen amcası Mehmet Karagöz, “Çevredeki vatandaşlar kucağında çocuk taşıyan esmer bir genç ile yanında bulunan bir kadının hızla pazardan uzaklaştığını görmüşler. Yeğenim dünden bu yana aranıyor ama hala bir sonuç çıkmadı. Görenlerin bize ve polise yardımcı olmasını istiyoruz. Yengemin dalgınlığından faydalanan hırsızlar bebek arabasından yeğenimi kaçırmışlar.” diye konuşmuştu.