BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

34 yaşına kadar bakirdi 82 çocuğu oldu

Profesyonel babalık yapmaya başladı. Sekiz yılda 82 çocuk sabihi oldu. Bir tek kız arkadaşını hamile bırakmadı.

Abone ol

Hollanda’da yaşayan Ed Houben, 34 yaşına kadar bakirdi. O tarihten sonra “profesyonel babalık” yapmaya başlayan Houben’in sekiz yılda 82 çocuğu oldu, 10 çocuk da yolda.

Bugün 42 yaşında olan Houben, her ay annelik hayali kuran 15 çocuksuz kadınla beraber oluyor.

Daily Mail’in haberine göre dünyanın en verimli profesyonel babası olan Houben’in yaptığı her şey yasal.

8-yilda-82-cocugu-oldu-117974.jpgAlmanya’dan İtalya’ya, Belçika’dan İspanya’ya, Fransa’ya ve hatta Yeni Zelanda’ya kadar dünyanın dört bir yerinde çocukları olan Houben, birlikte olacağı kadınları genellikle Maastricht’teki evinde ağırlıyor.

Ancak zaman zaman seyahat ve konaklama masraflarının karşılanması kaydıyla başka yerlere de gidiyor.

PROFESYONEL BABA

Çocuklarının en büyüğü dokuz yaşında, en küçüğü ise iki aylık olan Houben, işe ilk olarak annesiyle yaşadığı dönemde para kazanabilmek için yerel kliniklere sperm bağışlamakla başlamış.

Daha sonra doğal yollarla üreme piyasasının getirisinin daha yüksek olduğunu keşfeden Houben, o günden bu yana “profesyonel baba”. Çocuk sahibi olmak isteyen kadınların, Spermaspender.de benzeri siteler üzerinden temas kurduğu Houben’in spermleri yüzde 80’lik başarı oranıyla bir hayli ünlü.

Houben’le birlikle olanların herhangi bir hastalık taşımadıkları ve uyuşturucu kullanmadıklarına dair bir rapor sunması gerekiyor. Houben de benzer bir raporu kadınlara sunuyor. Houben’in dosyasında ayrıca sperm sayısını gösterir bir rapor da yer alıyor.

KIZ ARKADAŞI ŞİKAYETÇİ DEĞİLMİŞ

Partnerlerine, çocuk bakımıyla ilgili herhangi bir yükümlülüğü olmadığı yönünde bir de belge imzalatan Houben, Alman Der Spiegel dergisine verdiği röportajda, “Kız arkadaşım yaptığım işin beni daha da ilginç bir insan haline getirdiğini söylüyor” dedi.

Houben’in kız arkadaşının hamile olmaması ise daha da ilginç.


KIZ KARDEŞİNDEN 4 ÇOCUK SAHİBİ OLDU
AİHM BİLE REDDETTİ!

[PAGE]KIZ KARDEŞİNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Leipzig'de oturan Patrick S., 3 yaşındayken çocuk esirgeme yurduna verilmiş, ardından da bir başka aile tarafından evlat edinilmişti. 24 yaşına geldiğinde kendisinden 8 yaş küçük öz kız kardeşi ile tanışmış ve iki kardeş arasında bir aşk ilişkisi başlamıştı. Uzun süre beraber yaşayan kardeşler 2001- 2005 yılları arasında 4 çocuk sahibi oldu.

1-117807.jpgDiğer aile fertlerinin şikâyeti üzerine Patrick S. 3 yıl hapis cezasına çarptırılırken, çocuklar da bakıcı ailelere verilmişti. Patrick S., 2008 yılında bu yargı kararının ailesini parçaladığı gerekçesi ile Alman Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuş, oradan da ret cevabı alınca, davayı AİHM'e taşımıştı.

AİHM DE REDDETTİ

Alman televizyon kanalları 7 AİHM yargıcının, 35 yaşındaki Alman Patrick S.'nin şikâyetiyle açılan davada Almanya'yı haklı bulduğunu bildirdi. Leipzigli Patrick S.'nin kız kardeşi ile olan cinsel ilişkisi nedeniyle Almanya'da hapis cezasına çarptırıldığını hatırlatan Deutche Welle'nin haberine göre, AİHM yargıçları, Avrupa Konseyi'nin 47 üye ülkesinin bu konuda mutabık olduğunu bildirdi.

Yüksek mahkeme, Alman adli mercilerinin 'yargılamaya devam etme özgürlüğünün' bulunduğunu belirtti. AİHM'den yapılan açıklamada, daha önce Almanya'da davayı gören mahkemelerin davacı kişinin yargılanmasında 'kanıtları itinalı bir değerlendirmeye tabi tuttuğu' ifadelerine yer verildi.


YAŞLILAR İÇİN PREZERVATİF REKLAMI
OLAY OLDU
[PAGE]BU PREZERVATİF REKLAMI OLAY OLDU

ABD'de yaşlılara yöneli hazırlanan "güvenli seks" reklamımdaki taktikler büyük tartışma yarattı.

Yaşlıların güvenli seks yapmasını destekleyen SaferSex4Seniors.org internet sitesi tarafından çekilen reklam filmindeki şok tatktikler eleştiri konusu oldu.

30 saniyelik video filmi geçen haft6a cuma günü Youtube'da yayınlanmaya başlandı. Videoda yaşlı erkek ve kadınların değişik seks pozisyonlarına yer veriliyor.

Ancak o pozisyonları yaşlıların yapamayacağını hatta gençlerin bile çok zor yapabileceğini savunan uzmanlar "olsa olsa eğlence için yapılmıştır" değerlendirmesini yapıyor.