BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

29 Ekim'de Kenan Doğulu çoşturacak

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyetin 89'uncu yılını coşkulu bir fener alayıyla kutlayacak

Abone ol

29 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek etkinliğe katılanlar danslar, gösteriler ve bando eşliğinde, ellerinde meşalelerle Dikilitaş Darphane'den, Barbaros Meydanı'na yürüyecek. Katılımcılar, yürüyüş sonunda Barbaros Meydanı'nda gerçekleşecek ücretsiz Kenan Doğulu konserini izleyecek.

Beşiktaş Belediyesi'nin her yıl binlerce İstanbulluyu büyük bir coşkuyla bir araya getiren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bu yıl 29 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek. Kutlamalar kapsamında İstanbullular Dikilitaş Darphane önünde bir araya gelecek. Danslar, gösteriler ve bando eşliğinde Barbaros Bulvarı üzerinden Beşiktaş'a yürüyecek olan kalabalık yürüyüş boyunca ellerinde taşıdıkları bayrak ve meşalelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin 89'uncu yılını kutlayacak.

Meşaleler eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşe Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, okullar, sivil toplum kuruluşları ve HarleyDavidson Grubu katılacak. Yürüyüş sonunda Barbaros Meydanı'nda Pal FM DJ performansı ve ücretsiz Kenan Doğulu konseri gerçekleşecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin 89'uncu yılında barış, birlik ve beraberlik duygularımızı bir kez daha pekiştiriyoruz. Bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu değerlerimizi bize hatırlatan Cumhuriyet Bayramı'nda zor zamanlarda dayanışma gösteren,güç birliği oluşturan, insanlarına yardım etmeyi bilen bir millet olduğumuzu hatırlayalım. Cumhuriyetimizi kutlamak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine yükseltmek adına tüm vatandaşlarımızı fener alayına bekliyoruz."

PROGRAM

Fener Alayı

Saat: 18.30

Başlangıç ve Güzergâh: Balmumcu The Plaza Hotel önü, Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Barbaros Meydanı

Kenan Doğulu Konseri

Saat: 20.30

Yer: Beşiktaş Barbaros Meydanı