BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  GÜNCEL

286 farklı alanda ders veriyor BALMEK kayıtları başladı

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi‘nin mesleki beceri kazandırmaya yönelik birimi olan Balmek’te de dersler başladı.

Abone ol

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi  Meslek Edindirme Kursları ; nitelikli ve mutlu bireyler oluşturmak,  yaygın eğitim ilkeleri ile hemşerilerimize sanatsal anlamda beceri kazandırmak, mesleki ve sosyal gelişimlerini sağlamak, içinde bulunduğumuz yüzyılın gerektirdiği bilgilerle donatmak, bireylerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak ve kolaylaştırmak amacındadır.

Vatandaşlarımıza eğitimin yaşının olmadığını benimsetmek ve toplumu oluşturan bireylerin eğitim katsayılarını arttırarak, toplum refahını ve kalitesini arttırmak, yükselen kalite ile birlikte Balıkesir’de sosyal fayda üretmek temel amaçlarındandır. Kurum Müdürü Yücel Dağtaş, sene başından beri talebin geçtiğimiz yıllara oranlara daha fazla olduğunu ve artan ilgiden dolayı memnuniyetlerini belirtti. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ederken kurs başvurularının devam ettiğini ve düzenlenen kursların ücretsiz olduğunun altını çizdi.

286 farklı alanda kurs verilen Balmek’te, kültürel değerlerimiz ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımız canlandırılmaya çalışılırken modern sanatları da ihmal etmiyor.Kurs bitiminde tüm öğrencilerini MEB onaylı sertifikalarıyla uğurlayan Balmek, Balıkesir merkezle sınırlı olmayıp18 şubeyle  ilçelerde de hizmet vermektedir.