BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

24 yaşında bakın kaç çocuğu var

Henüz 15 yaşında ilk çocuğuna hamile kaldığında anne ve babası şoke olmuştu. Ama bu kadarla da kalmadı... İngilizler bu aileyi konuşuyor

Abone ol

İngiltere'nin Norwich kentinde yaşayan genç kadın ailesine 7 çocuk istediğini söyledi. Şu anda 24 yaşında olan Susie Christian hayalini gerçekleştirerek daha şimdiden 7 çocuk sahibi oldu. Kocası da çalışmadığı için devlet yardımıyla geçimini sağlayan anne 8'inci çocuğuna da hamile olduğunu açıkladı.

Henüz 15 yaşında ilk çocuğuna hamile kaldığında anne ve babasını şoke eden  Susie Christian, bebeğini kucağına aldığında, yaptığı açıklamayla ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştı. Çünkü o tam tamına yedi çocuk istiyordu ve bunda kararlıydı.

İngiltere'nin Norwich kentinde yaşayan genç kadın, şimdi 24 yaşında. Susie, yedi çocuk hayalini gerçekleştirdi ve hatta şimdi hayalini de aşıp sekizinci çocuğunu doğurmaya gün sayıyor.

Kocası  çalışmayan ve devlet yardımıyla geçimini sağlayan genç anne, çocuklarına istediği her şeyi alamadığını ama buna rağmen mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüklerini ifade ediyor.

Devletten bir yılda aldığı 24 bin sterlin çocuk yardım parasıyla geçinmeye çabalayan Susie Christian'ın kocası eklem iltihabı hastası. Bu yüzden ailenin geçimi oldukça zor.

Anne olmayı dünyanın en güzel mesleği olarak değerlendiren kadın, tek dertlerinin kocasının hastalığı olduğunu belirtiyor.