BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  GÜNCEL

Popoyu kalkık gösteren külotun taliplileri

İç çamaşırı üreticisi, popoyu daha dik gösteren mucize külotları getirdi. Bu külotlara en çok rağbet edenler ise şaşırttı.

Abone ol

YENİ İnci'nin popoyu dik ve kalkık gösteren içi balenli Pop-up külodu 30 bin adet sattı, kadınlar yerine en çok gay'ler satın aldı.

20 TL'den satılan ve patentini aldıkları Pop-up külotların büyük ilgi gördüğünü belirten Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, 'En çok satan ürünlerimiz arasında, büyük göğüsleri toparlayıp daha küçük gösteren sutyenler ve göğüs kanseri mağdurları için ürettiğimiz protez sutyenler yer alıyor. Pop-up da gösterilen ilgi, bizi 'özellikli' ürün konusunda daha da yaratıcı olmaya sevkediyor. Bu tür farklı ürünler geliştirmeye devam edeceğiz' diye konuştu.

İç çamaşır outlet'i geliyor
GELECEK yıl 8 mağaza daha açacaklarını hatırlatan Atakan, bunun için yaklaşık 2 milyon dolarlık bir yatırım öngördüklerini belirtti. Gelir düzeyi yüksek semtlerdeki prestij mağazaların yanı sıra Zeytinburnu, Sultançiftliği gibi ilçelerde 'outlet' mağazalar açacaklarını söyleyen Atakan, tüketiciden gelen talep doğrultusunda pijama ve gecelik işine girdiklerini, mayo üretme konusunda da çok büyük talep geldiğini belirtti.