BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  GÜNCEL

23 Nisan benim neyime

Yaşıtları güldü oynadı o ise babasıyla birlikte balon sattı. 23 Nisan törenlerinin öte yüzü Bolu'da göründü.

Abone ol

Bolu'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlandı. Çocuklar stadyumda gösterilerini yaparken, 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Hasan Gürsu ise babasıyla birlikte tribünlerde törenleri izleyenlere balon sattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Stadyumu'nda kutlandı. Tören, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Yücekan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı'nın, öğrencilerin ve tribünleri dolduran vatandaşların bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler tören geçişinde bulundu. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Karadeniz oyunları halk ekibi ve cimnastik kulübü öğrencilerinin gösterisi ilgiyle izlendi. 19 okuldan 320 öğrencinin katılımıyla yapılan dans gösterileri ise tribünleri dolduran binlerce vatandaş tarafından ayakta alkışlandı.

Öğrencilerin gösterileri devam ederken, ilköğretim öğrencisi Hasan Gürsu ise tribünlerde ve stadyumun dışında törenleri izlemeye gelenlere babasıyla birlikte balon sattı. Hasan Gürsu, tribünlerde bir yandan öğrencilerin gösterilerini izlerken, bir yandan da balon satmaya devam etti.