BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,64
ALTIN 2.383,06
HABER /  GÜNCEL

20 binlik soygun kamerada (video)

Ellerini kollarını sallayarak mağaza soyan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İşte o görüntüler

Abone ol

Bahçelievlerde dün gece saat 03.40 da bir bilgisayar mağazasına gelen iki hırsız, önce demir makasıyla dükkanın kilit ve kepenklerini kesti. Kepengi açtıktan sonra elindeki tornavidayla sessiz bir şekilde camı kırarak parçalarını kenara koyan hırsızlardan biri mağazaya girdi, diğeri ise gözcülük yaptı.

Yaklaşık 10 dakika mağaza içerisinde kalan, hırsız daha sonra bilgisayar ve çaldığı diğer malzemeleri duvar kenarına istifledi. Saat 03:50 ye kadar mağazada kalan hırsız çaldığı 8 laptop, uydu cihazları, LCD televizyon ve monitörleri alarak kayıplara karıştı.

Sabah aldığı haberle olay yerine gelen mağaza sahibi Mustafa Ferhatlar gördüğü manzara karşısında şok oldu. Ferhatlar "Mağazada değerli olan her şeyi almışlar. Aldıkları malzemelerin ortalama değeri 20 bin lira civarında. Burası Bahçelievler' in en işlek caddelerinden birisi. Ancak böyle hırsızlık olayları gerçekleşebiliyor. Yüzleri gözüken hırsızları tanıyan vatandaşların ihbar etmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Bahçelievler'de bir bilgisayar mağazasına girerek yaklaşık 20 bin liralık malzeme çalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafında saniye saniye görüntülendi.