BIST 10.392
DOLAR 32,33
EURO 34,94
ALTIN 2.389,17
HABER /  SPOR

20 bin dolarlık kırmızı kart

Beşiktaş yönetimi Edouard Cisse'ye ceza verecek. Cisse'nin cezası ne olacak?

Abone ol

Beşiktaş yönetimi, kart cezası nedeniyle G.Saray derbisinde oynayamayacak olan Edouard Cisse’ye 20 bin dolar para cezası verecek.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Denizlispor maçının son dakikasında üst üste gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalan Eduaro Cisse’ye yirmi bin dolar ceza verileceği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, teknik heyetin Fransız futbocu hakkında verdiği rapor doğrultusunda, Cisse’nin oyun dışı kalış sebebi gerekcesiyle bu miktarda ceza verdikleri kaydedildi.

Öte yandan konu ile ilgili bir açıklama yapan menajer Sinan Engin, Cisse’ye verilen para cezasının yanı sıra bu akşam yapılacak antrenman öncesi Fransız futbolcunun sert bir dille uyarılacağını ve bir daha bu kadar kolay kırmızı kart görmemesi için dikkatli olmasını isteyeceklerini söyledi. Engin ayrıca Beşiktaş’ta Cisse’nin gördüğü kırmızı kartın ardından, ciddi tedbirler alacaklarını ve bu olayın başka oyuncular tarafından tekrarlanması halinde tutumlarının daha da sertleşeceğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Cisse’nin görmüş olduğu kırmızı kartın affedilir tarafı yok. Biz Beşiktaş teknik heyeti olarak bu futbolcuyu bugün ki antrenman öncesi de sert bir dille son uyarımızı yapacağız. Hiçbir futbolcumuzun bu kadar basit bir şekilde takımını yalnız bırakmasını istemiyoruz. Cisse’ye vermiş olduğumuz ceza da takımdaki diğer futbolculara örnek teşkil edecek. Ancak böyle bir olay bir daha tekrarlanırsa, cezalarımız daha da ağır olacak. Futbolcularımız bu kadar ucuz kırmızı kart görmemeli. Cisse nazarında yapacağımız uyarı her oyuncumuza da ders olsun."

Kaynak: DHA