BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  DÜNYA

2 oyuncu gözaltına alındı

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İngiltere dönüşü Atatürk Havalimanı’nd...

Abone ol

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İngiltere dönüşü Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri 5 Ağustos’ta İstanbul ve 5 ilde uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlemişti. O operasyonda 50 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında 26 ünlü isim de vardı. Dosyada ismi bulunan 5 kişi ise yurt dışında oldukları için yakalanamamıştı. Dosyada isimleri yer alan ve haklarında gözaltı kararı bulunan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar’ın da İngiltere’de oldukları için gözaltına alınamadığı öğrenildi. İngiltere’den bugün dönen Rıza Kocaoğlu ile Uluç Bayraktar’ bu sabah Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. 2 ünlü isim sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
(İHA)