BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,85
ALTIN 2.387,56
HABER /  GÜNCEL

2 erkek kardeşe tecavüz

İki kardeş banyo yaparken annelerine popolarının ağrıdığını söyledi. Sonrası ise çorap söküğü gibi aydınlandı. Komşu içeri atıldı.

Abone ol

Sivas'ta, 6 ve 7 yaşındaki iki kardeşe oturdukları apartmanın bodrum katında tecavüz etmekle suçlanan komşuları 18 yaşındaki Emrullah Çelik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kılavuz Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana gelen olayda, 6 yaşındaki M.K.Y. ile 7 yaşındaki üvey kardeşi A.Y.K., annelerine, banyo yaptırdığı sırada kalçalarının ağrıdığını söyledi.

Şüphelenen anne, çocukların vucudunda kızarıklıklar tespit etti. 2 kardeş, annelerinin ısrarlı soruları üzerine, aynı apatmanda oturan ve bir lokantada garson olarak çalışan Emrullah Çelik'in kendilerine yaklaşık bir aydan bu yana çeşitli aralıklarla bodrum katında tecavüz ettiğini söyledi.

Bunun üzerine aile polise başvurup şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Emrullah Çelik, suçlamaları kabul etmedi. Hastaneye gönderilen çocukların fiili livataya maruz kaldıklarının belirlendi. Poliste ifadesi alındıktan sonra Adliye'ye sevk edilen Emrullah Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.