BIST 9.986
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.435,23
HABER /  GÜNCEL

2 bebek cipte kadınlar alışverişte

Hava sıcaklığı 40 derece.. Kadınların alışveriş derdi ağır basıyor. Araca hapsedilen bebekler için zor dakikalar.

Abone ol

Adana'da ABD'li iki kadın, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu saatlerde bir alışveriş merkezinin otoparkında cipin içinde, arka koltukta bulunan bebeklerinin üzerine kapıyı kilitleyip alışverişe gidince, polis ve itfaiye alarma geçti.

Real Alışveriş Merkezi'ne gelen ABD’li iki kadın, arka koltuğunda 1 yaşlarında 2 bebek bulunan 01 MA 720 plakalı cipi ve klimayı çalışır durumda bırakıp, bebeklerin üzerine kapıyı kilitleyerek alışverişe gitti.

Bu sırada alışveriş merkezine gelen vatandaşlar, cipin içinde 2 bebek görünce güvenliğe ve polise haber verdi. Gelen polis ekibi bebeklerin bulunduğu cipin kapısını açamayınca itfaiyeyi çağırdı.

Bu sırada bebeklerin anneleri olan ve adlarını açıklamak istemeyen ABD'li kadınlar cipin yanına geldi. El işaretleri ile aracın kendilerine ait olduğunu anlatan kadınlardan biri, elindeki uzaktan kumanda ile kapıyı açmaya çalıştı. Ancak kapı açılmayınca bu kez kadınlar da panik yaşadı.

Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, cipin kelebek camını kırarak kapıları açtı. ABD’li kadınlar bebeklerinin durumunun iyi olduğunu el işaretleri ile anlatırken, kadınlardan birisi polislere bahşiş vermeye çalıştı. Ancak polislerin verilmek istenen parayı reddetmesi üzerine, ABD’li kadınlar araca binerek olay yerinden ayrıldı.