BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

18 çocuk tamam 19uncu yolda

Ankara'dan bir aile resmi geldi elimize. Ama ne aile. 19'uncu çocuk yolda ama baba durmuyor:

Abone ol

Şanlıurfa'dan Ankara'ya göç eden Ötunç ailesinin 18 çocuğu bulunuyor. 44 yaşındaki Havva Ötunç, 19'uncu çocuğuna da hamile...

Maddi durumları iyi değil ve 20 nüfus 2 odalı evde yaşıyor. Buna karşılık baba Mehmet Ötunç durmuya niyetli değil. 30'a kadar yolu var diyen Ötunç, kürtajın günah olduğunu savunuyor.

Çocuklarının rızkını Allah'ın verdiğini söyleyen Ötunç, "Onları daha hiç aç bırakmadım. Ha ne oluyor? Bebesi az olan iyilerinden 2 kilo elma alıyor bende kötülerinden 5-6 kilo alıyorum. Az bebesi olan kırmızı et alırken, ben kemikli tavuk alırım. Parası olan iyi peynir alır, ben ufalanmış peynir alırım. Tek farkımız, bizim ucuz yollu beslenmemiz" dedi.

Günde 40 ekmek yediklerini ifade eden Ötunç, "Bizim avradın doğurganlığı devam ettiği sürece çocuk sahibi olacağız. Bundan ne ben, ne avrat, ne de çocuklarım şikayetçi. Herkes hayatından memnun" diye konuştu.

"Bizim avrat sosyetikler gibi değil, çocukları çok seviyor" diyen babaya karşılık anne Havva Ötunç aynı düşencede değil. Daha fazla çocuk istemeyen anne, eşine söz geçiremediği için çaresiz kaderine razı.