BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

18 araç birbirine girdi

İkisi yolcu otobüsü toplam 18 aracın karıştığı kazalarda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Abone ol

Ankara'da aynı cadde üzerinde iki zincirleme kaza meydana geldi. İkisi yolcu otobüsü toplam 18 aracın karıştığı kazalarda can kaybı ya da yaralanma olmadı.


Yoğun kar yağışının ardından buzlanan yollar, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Ankara - İstanbul yolu Şaşmaz Kavşağı'nda meydana gelen iki zincirleme kazada 18 araç birbirine girdi. Alınan bilgiye göre, Şaşmaz Kavşağı'ndan Ankara İstikametine ilerleyen 34 TS 4993 plakalı otomobil, önüne çıkan karayollarına ait araca çarpmamak için yavaşlamak istedi. Bu sırada arkadan gelen 06 HPY 94 plakalı yük kamyonu buzlanan yolun da etkisiyle bu otomobile çarptı. İki şehirlerarası yolcu otobüsü ile bir askeri servisin de içinde bulunduğu 10 araç da kontrolden çıkarak kazaya karıştı.

ERZURUM'DA KAZA: 1 ÖLÜ
Kazanın buzlanmadan kaynaklandığı anlatan bir sürücü, öndeki birkaç aracın kontrolden çıkması sonrası kazanın büyüdüğünü belirtti. Bazı sürücülerin ise yoldaki buzlanma sebebiyle özellikle de belediyeye tepki gösterdikleri görüldü.

Aynı yerde ikinci kaza
Bu kazanın olduğu sırada Şaşmaz Kavşağı'nın hemen altında başka bir zincirleme kazası oldu. Yine yoldaki buzlanmanın etkisiyle kontrolden çıkan 6 araç birbirine girdi. 1 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.


Ankara - İstanbul yolu bir süre trafiğe kapandı. Olay yerine gelen çok sayıda polis, kazalarla ilgili inceleme yaptı. Polisin çalışmalarının ardından yolun tek şeridi trafiğe açıldı.