BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  GÜNCEL

15’lik kapkaçcı 41. olayında kameraya yakalandı

Çaldığı motosikletle Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş’ta kapkaççılık yapan zanlı, güvenlik kamaralarına yakalandı. Gözaltına alınan 15 yaşındaki k...

Abone ol

Çaldığı motosikletle Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş’ta kapkaççılık yapan zanlı, güvenlik kamaralarına yakalandı. Gözaltına alınan 15 yaşındaki kapkaççının 40 farklı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motosikletle gerçekleşen kapkaç olaylarının artması üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu kapkaç ve hırsızlık olayına karışan 15 yaşındaki N.S. gözaltına alındı. 40 farklı suçtan sabıkası olduğu tespit edilen N.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
N.S.’nin bir motosikleti çalması ve çaldığı motosikletle kapkaç yapması ise güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde N.S.’nin iki arkadaşı ile birlikte park halindeki bir motosikleti çaldığı görülüyor.
Bir başka güvenlik kamarasına yansıyan görüntüde N.S. çaldığı motosiklet üzerinde görülüyor. Elindeki telefonla yolda yürüyen bir vatandaşa arkadan yaklaşan motosiklet üzerinde N.S.’nin güvenlik kamarasına yansıyan görüntüsünde vatandaşın bir anlık dalgınlığından yaralanarak cep telefonunu çalarak uzaklaştığı görülüyor.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturmada N.S. gözaltına alınarak tutuklanırken, polis diğer şebeke üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)