BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,45
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

15 yaşındaki kıza tecavüz şoku!

Zonguldak'ta, 15 yaşındaki C.G.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 18 yaşındaki K.E. ile 23 yaşındaki S.E., tutuklandı

Abone ol

Genç kız, iddiaya göre gönül ilişkisi yaşadığı S.E. ile geçen yıl aralık ayında, onun evinde kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdi. C.G., bir süre sonra tanıştığı S.E.'nin arkadaşı K.E. ile de arkadaş oldu. K.E., tanıştıktan 1 ay sonra evine davet ettiği C.G.'ye burada tecavüz etti. C.G.'nin durumu anlattığı ailesi, polise şikayette bulundu. S.E. ve K.E., polis tarafından gözaltına alındı.

Polise verdiği ifadesinde S.E. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini anlatan C.G., "Ancak K.E., bana tecavüz etti. Bu tecavüz olayı birkaç defa tekrarlandı. S.E. de buna göz yumdu. İkisinden de şikayetçiyim" dedi.

Polisteki ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen K.E. ve S.E., adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği şüpheliler, 'Küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla tutuklandı. S.E. ve K.E., cezaevine konuldu.

TEKİRDAĞ'DA TECAVÜZ İDDİASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Tekirdağ’da, 17 yaşındaki K.K, erkek arkadaşı 19 yaşındaki U.T’dan, kendisine tecavüz edip hamile bıraktığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

17 yaşındaki K.K., ailesine erkek arkadaşı 19 yaşındaki U.T’nin kendisine zorla tecavüz ederek hamile bıraktığını anlattı. Aile kızları K.K ile Çarşı Polis Merkezi’ne gelerek U.T’den şikayetçi oldu. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan K.K, erkek arkadaşı U.T’nin bir ay önce kendisini evine götürdüğünü, burada erkek arkadaşının zorla kendisine tecavüz ettiğini anlattı. İfadesinde korktuğu için olayı kimseye anlatamadığını söyleyen K.K, bir aylık hamile olduğunu ve U.T’den davacı ve şikayetçi olduğunu kaydetti.Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde raporu alınan K.K’nin bir aylık hamile olduğu öğrenildi.

İFTİRA ATILIYOR

Polis merkezinde ifadesi alınan U.T ise, K.K ile arkadaş olduklarını, kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Tecavüz etmediğini anlatan U.T, kendisine iftira atıldığını anlattı. Polisteki ifadesinin ardından ‘Cinsel saldırı’ iddiası ile Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen U.T, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.