BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  GÜNCEL

14 Yaşındaki kıza tecavüz

Manisa'da evinden kaçırılan 14 yaşındaki bir kıza ormanda tecavüz edildi

Abone ol

MANİSA'nın Soma İlçesi'ne bağlı Sarıkaya Köyü'nde, kaçırılan 14 yaşındaki E.K.'ya ormanlık alanda tecavüz edildi.

E.K.'nın olayı anlattığı annesinin şikayeti üzerine, tecavüz ettiği ileri sürülen bir kişi ile ona yardım eden 2 kişi yakalandı. Olayla ilgili bir kişi ise jandarma tarafından aranıyor.

Olay, Sarıkaya Köyü'nde, geçen Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ö.D. (23), A.K. (17), M.A. (18) ve soyadı belirlenemeyen Murat adlı bir kişi, evlerinin önünde oynayan E.K.'yi, “Bizimle gelmezsen, anneni öldürürüz” diyerek, tehdit edip, ormanlık alana götürdü.

Gecenin karanlığından da yararlanan Ö.D., arkadaşlarının da yardımıyla E.K.'ye tecavüz etti. Ö.D., yaşadıklarını kimseye anlatmaması için korkuttuğu E.K.'yi, tekrar evine bıraktı. E.K., iki gün sonra olayı annesi A.K.'ye (34) anlattı. A.K., jandarmaya giderek, şikayetçi oldu.

E.K.'nin verdiği eşkal doğrultusunda köyde çalışma başlatan jandarma ekipleri, Ö.D., A.K. ve M.A.'yı yakaladı. E.K., kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü Ö.D. ve ona yardım ettiklerini belirttiği A.K. ve M.A.'yı teşhis etti. Jandarma adının Murat olduğunu belirlediği dördüncü zanlının yakalanması için, gidebileceği yerlere, operasyonlar düzenliyor.

E.K.'nin doktor muayenesinde de iki gün önce cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Olay ile ilgili Soma Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Zanlıların, işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edileceği belirtildi.