BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.444,77
HABER /  GÜNCEL

14 Şubat'ta sevgilisi olmayanlar ne yapacak?

İlla 14 Şubat'ta sevgiliniz olacak diye bir şey yok. Eee peki ben o gün ne yapacağım diyenler varsa.. İşte size alternatifler..

Abone ol

14 Şubat'ta sevgilim yok ben ne yapsam diyenler için birçok altarnetif var. İşte o günü yalnız geçirecekler için sunulan altarnetifler...

Kendizi bakıma verin.
Gidin bir sauna yada bir spa merkezine orada rahatlayın o kadar hafiflermiş ve rahatlamış olacaksınız ki 14 şubat sevgilierl günü neymiş diyip gülüp geçeceksiniz.

Parti verin.
Sizin gibi sevgilisi olmayan bir tek siz değilsiniz bunu unutmayın tüm erkek arkadaşlarınızı çağrırınız ve parti verin. Müzik mezeler kahkaha bol sohbet eğlence sizi bekliyor unutmayın yalnız değilsiniz.

Partiye gidin.
Parti veremiyorsanız veren bir arkdaşınızı veya o güne özel verilen partilere gidin orada kafanızı dağıtın ve rahatlayın.

Evden çıkmayın.
Tamam çıkmayayım da ne yapayım derseniz ne zamandır ertlediğinizi film arşivinizi bir düzenleyin ve o günü film günü olarak ilan ve yeni DVD ler satın alıp LCD nizin veya bilgisayarınızın karşına geçin gün artık sizin.

Evden çıkın.
Garip değilmi başlıklar uyuşmuyor. Evden çıkın bir arkdaşınzıla o güne mahsus plan yapın gezin dolaşın yeni insalar tanıyın zaman geçirin.

Diğer Kız Arkadaş.
Her arkdaşınızın bir sevgilisi olacak değil ya ona teklif edin bugün oda yalnız sizde çıkın onunla eğlenin ama dozajını iyi ayalayın veya bilinmez bu çıkma yeni bir sevgiliniz olacağı günde olabilir.

Doğal olun.
Her zaman ne yapıyorsanız onu yapın evinizden çıkın işe gidin rutin olan şeyleri yapın. Tatil günü ise evinizde tatil günlerinde ne yapyıorsanız onu yapın.

Ve şunu kesinlikle unutmayın sadece 1 gün 24 saat bittiğinde sevgililer içinde sizin içinde hayat normale dönecek.