BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
HABER /  GÜNCEL

105 yaşındaki dedenin çocuğum olur iddiası

Şanlıurfa’da 'Onbaşı' lakaplı 105 yaşındaki Hamade Bozkurt, yalnızlıktan sıkıldığı için yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi

Abone ol

Şanlıurfa’da “Züğürt Ağa” filmindeki Şener Şen’in yaşlı babasının tekrar evlenmek isteğini söylediği sahneler gerçek oldu. 105 yaşındaki Hamade Bozkurt, yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Çanakkale Cephesi’nde Atatürk ile birlikte savaşırken yaralanarak gazi olduğunu belirten Bozkurt, ancak o dönemde “Gazi” unvanı olmadığı için resmiyette “Gazi” olmadığını, ölmeden bu unvanı almak istediğini ifade etti. 9 çocuğu olan ve yıllar önce iki eşini kaybeden Hamade Bozkurt, her gün 7 kilometre yol yürüyerek komşu köylere gezmeye gittiğini, sigara kullanmadığını ve sağlığının yerinden olduğunu söyleyerek, “Yıllardır yalnız yaşıyorum. Artık evlenmek istiyorum. Param olmadığı için evlenemiyorum. Devlet bana yardım etsin bende evleneyim. Artık yalnız yaşamak istemiyorum” diye konuştu.

EVLENSEM ÇOCUĞUM OLUR

Evleneceği kadına her istediğini alacağını söyleyen Bozkurt, “Sadece bir evim var. Ama maaş bağlanırsa bana, evleneceğim kadına her istediğini alırım. Yıllardır yalnız yaşamaktan sıkıldım. Bana bakacak, çamaşırlarımı yıkayacak yemeğimi yapacak benimle yaşayacak bir kadın istiyorum artık. Evlensem çocuğum da olur” dedi.

Yakını olan Naci Çetindağ ise, “Hamade amcamız şuan eski kimliğe göre 105 yaşında. Kendisi evlenmek istiyor fakat durumu yok. Sağlığı yerinde her gün 7 kilometre yürüyüş yapıyor, hiç sigara içmedi. Eskiden Çanakkale’de savaşa katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü görmüş tanışmış” diye konuştu.