BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,59
HABER /  DÜNYA

10 dakikada boşandı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Vildan Pelin Karahan, iki yıl önce evlendiği pilates eğitmeni ...

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Vildan Pelin Karahan, iki yıl önce evlendiği pilates eğitmeni eşi Erdinç Bekaroğlu’ndan 10 dakikada boşandı.
İstanbul 7. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Vildan Pelin Karahan ve Erdinç Bekiroğlu hazır bulundu. Kimlik tespitlerinin ardından iki taraf avukatları da duruşmanın basına kapalı olarak yapılması talebinde bulundu. Mahkemenin bu talebi kabul etmesiyle basın mensupları salondan dışarı çıkarıldı. Çiftin “anlaşmalı olarak boşanmak” için başvuruda bulundukları mahkeme sadece 10 dakika sürdü. 10 dakikada boşanmalarına karar verilen çift, birbiriyle hiç konuşmadan adliyenin farklı kapılarından çıktı.

ANLAŞMALI BOŞANDILAR
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini oynayan ünlü oyuncu Vildan Pelin Karahan (29) iki yıl önce Barcelona’da ailesinden gizli olarak pilates eğitmeni Erdinç Bekaroğlu (31) ile hayatını birleştirmişti. Ünlü oyuncu Vildan Pelin Karahan, “anlaşmalı boşanmak” için geçtiğimiz hafta mahkemeye başvuruda bulunmuştu. Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuruda bulunan Karahan, eşinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmamıştı.

"UYUMSUZLUK VE KARAKTER FARKI"
Ünlü oyuncu Pelin Karahan dava dilekçesinde çocuklarının olmadığını belirtmiş ve “Son zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşamaktayız. Ruhen ve fikren anlaşmazlık yaşamaktayız. Bu da her iki taraf için ortak yaşamı çekilmez hale getirmiştir. Bu durum tüm iyi niyetli çabalara rağmen defalarca düzeltilmeye çalışılmış, ancak başarılı olunamamıştır. Aile birliği temelden sarsılmıştır. Aramızda uyumsuzluk ve karakter farkı olduğundan anlaşmalı olarak boşanmamızın kabulüne karar verilmesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Geçen hafta mahkemeye “anlaşmalı olarak boşanmak” için başvuruda bulunan Pelin Karahan, eşinden bir hafta sonra boşanmış oldu.
(İHA)