BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  DÜNYA

Kız arkadaşıyla tartışıp Haliç’ten atladı

Kız arkadaşıyla tartışan genç, aracını Haliç Köprüsü’nde durdurup kendisini boşluğa bıraktı. Balıkçılar tarafından denizden çıkartılan genç,...

Abone ol

Kız arkadaşıyla tartışan genç, aracını Haliç Köprüsü’nde durdurup kendisini boşluğa bıraktı. Balıkçılar tarafından denizden çıkartılan genç, hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, 34 VD 9102 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Rıza Seferoğlu, seyir halindeyken yanında bulunan kız arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Seferoğlu, aracı Haliç Köprüsü’ne geldiği sırada durdurarak aşağı indi. Daha sonra köprünün üzerindeki korkuluklara çıkan Seferoğlu, bir anda kendini denize bıraktı. Kız arkadaşı ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Balat’ta bulunan balıkçılar, Seferoğlu’nun köprüden atladığını öğrenince hemen tekneyi çalıştırarak yardıma koştu. Yaralanan genci denizden çıkararak tekneye alan balıkçılar, karada bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Seferoğlu, burada tedavi altına alındı.
Öte yandan, Seferoğlu’nun köprü üzerinde bıraktığı aracı trafik yoğunluğuna neden oldu. Otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Bu arada, Seferoğlu’nun kız arkadaşı ifadesi alınması için Eyüp Polis Merkezi’ne götürüldü.
İntihar girişiminde bulunan genci kurtaran balıkçı Kadir Çokdokur, “Tekneyi tamir ediyorduk. Polisler köprüden atlayan birinin olduğunu söyledi. Biz de hemen tekneyi çalıştırıp gittik. Tekneye aldık. Daha sonra ambulans ekiplerine teslim ettik. Sürekli abla ve babasını sayıklıyordu” diye konuştu.
Hastanede tedavisi süren Ali Rıza Seferoğlu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
(İHA)