BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,54
ALTIN 2.383,62
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

10 bin lira peşinatla Ataşehir'de ev!

Anadolu Yakası'nın gözde ilçelerinden Ataşehir'de son büyük konut projesi My Towerland'ın altında Ağaoğlu imzası olacak.

Abone ol

İnşaat sektörünün yükselen yıldızı Ağaoğlu, 10 bin TL peşinatla ev kampanyasını Anadolu Yakası'na taşıdı.

"10 bin lira peşinatla daire senin" kampanyasıyla Ayazma'daki My World Europe projesine başlayan Ağaoğlu, aynı kampanyayı Ataşehir'deki My Towerland projesi için de başlattı.

Finans merkezi ve çağdaş kentleşmenin simgesi haline gelen Ataşehir'de inşa edilecek olan My Towerland'da 2535 konut 68 farklı tipteki daire seçenekleriyle inşa edilecek. Projede SPA'dan teknik desteğe, yeşil alandan yüzme havuzuna herşey konut sahibinin isteğine göre şekillendirildi.

My Club

Proje kapsamında açılacak olan ve Avrupa'nın en büyük spor ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip My Club tüm My Towerland sakinlerine sporla iç içe bir yaşam imkanı sunacak.

3 farklı ödeme şekli sunulan projede isteyen 10 bin TL peşinatla ev sahibi olacak, isteyenleri ise proje bedelinin yüzde 50'sini peşin yüzde 50'sini ise daire tesliminde ödeyecek. Üçüncü ödeme şeklinde ise yüzde 50 peşinat veren herkese 36 ay sıfır faizli kredi imkanı sağlanacak.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi ve ödeme kolaylıkları için  www.mytowerland.com  yada 444 6 777