BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

1 Mayıs'ta Şişli'de TOMA arası futbol

1 Mayıs'ta polisin kapattığı yollardan Abide-i Hürriyet Caddesi'nde gençler polis ve TOMa arasında futbol oynadı.

Abone ol

1 Mayıs'ta çıkabilecek olaylar için güvenlik önlemi kapsamında polisin kapattığı Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde bir grup genç, TOMA ve polislerin arasında futbol oynadı. Trafik akışının kapanmasını fırsat bilen bir grup genç, boş caddenin keyfini çıkardı.

ABİDE-İ HÜRRİYET CADDESİ KAPATILDI

DİSK Genel Merkezi'nin bulunduğu Abide-i Hürriyet Caddesine çıkan bütün yollar polis tarafından yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

1 MAYIS SEBEBİYLE YOLLAR KAPALI!

Sabah saatlerinde Mecidiyeköy'de iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar, 1 Mayıs nedeniyle kapatılan yollar nedeniyle E-5 karayolu üzerinden yürüdü. Bazı vatandaşların ise işe yetişmek için koştuğu görüldü.

MECİDİYEKÖY'DE YOLLAR KAPATILDI, VATANDAŞ YÜRÜDÜ

Yolların kapanmasına tepki gösteren bir vatandaş, “Okmeydanı’ndan yarım saattir E-5’in kenarından yürüyorum. Şişli’ye geldik kapalı, Mecidiyeköy’e geldik orası da kapalı” derken, bir başka vatandaş ise, “Ne yazık ki otobüs, metrobüs çalışmıyor. Yaklaşık 25 dakikadır yürüyorum” şeklinde konuştu.

 1-mecidiyekoy.jpg

2-mecidiyekoy.jpg 
3-mecidiyekoy.jpg


ŞİŞLİ CAMİİ'NİN DUVARINA '1 MAYIS' UYARISI

Şişli Camii'nin duvarına, "İşçi bayramınızı kutlar, Allah rızası için tarihi camii duvarlarına yazı yazılmamasını rica ederiz" yazılı pankart asıldı. 

mecidiyekoy-1-mayis-1.20150501093746.jpg