BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,96
HABER /  GÜNCEL

1 çocuk annesi kız kaçırdı

Sakarya bir haftadır bu haberle çalkalanıyor. Kadının kaçırdığı kadın evli

Abone ol

Sakarya Güneşler Beldesi’nde 1 çocuk annesi H.A., 2 yıllık evli komşusu İ.Ö. ve Ö.Y. adlı genç kızla birlikte ortadan kayboldu.

A'nın lezbiyen olduğu iddialarıyla evli bir kadın ve genç kızı yanına alıp ortadan kaybolması kentte günün konusu oldu. Aileler ise, iki haftadır kayıp olan kızları ve çocuklarının bulunması için polise başvurdu.

DAHA ÖNCE 3 KERE EVLENMİŞ, BOŞANMIŞ

Güneşler Beldesi Yeni Mahalle’de oturan, daha önce üç evlilik yaptıktan sonra boşanan ve babaevine yerleşen 31 yaşındaki H.A., 29 Kasım'da 27 yaşındaki komşusu İ.Ö. ve Ö.Y ile birlikte evlerinden ayrıldı. Evden kaçarken İ.Ö'nün yanına yaklaşık 8 bin YTL değerindeki ziynet eşyasını aldığı da belirlendi.

H.A'nın babaevinden ayrılırken, yanında ilk evliliğinden olan 12 yaşındaki kızı E.B'yi de aldığı öğrenildi. Olay kadınların yanında bulunan Ö.Y'nin, kız kardeşine cep telefonundan “Beni İstanbul'a kaçırdılar'' diye mesaj göndermesiyle ortaya çıkarken, aileler polise başvurdu.

KIZIM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ

Kaçırılan Ö.Y’nin babası E.Y. kızlarının kandırıldığını belirterek "H. kapı komşumuzdu. Kızım sürekli yanına giderdi. Lezbiyen ilişkisi olduğunu söyleniyordu. Sonra bunlar oldu. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Çünkü böyle bir şey yapması mümkün değil'' dedi.

Evli İ.Ö'nün babası B.A. ise ortadan kaybolmadan önce yanlarına geldiğini belirterek "Kızım yanıma oturmaya gelmişti. Şüphelenmedik. Sürekli H'nin evine gidiyordu. Olay günü de gitti. Ne olduğunu anlamadık. Bu kadın kızımın kanına girdi'' dedi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, H.A'nın aynı zamanda uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu tespit ederken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.