BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,61
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor.

Abone ol

Emlak Konut uyguladığı konut kredisi kapsamında 60 ay vadeli satışlarda faizsiz konut kredisi kullandırırken 120 ay vadeli satışlarda yüzde 0.60 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Ayrıca Emlak Konut tüm projelerinde geçerli peşin atımlarda yüzde 30 indirim uyguluyor.

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Emlak Konut güncel olarak Başkent Emlak Konutları Projesinde en düşük 738 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut kredisi kampanyasını uyguluyor. Nevşehir Emlak Konutlarında da en düşük satış fiyatı 446 bin TL olup konut kredisi kampanyası kullandırılıyor. Niğde Emlak Konutlarında minimum satış fiyatı 337 bin TL olarak konut kredisi kampanyasına dahil. Gebze Emlak Konutlarında ise 337 bin TL’den başlayan satış fiyatları ile konut kredisi kampanyası uygulanıyor.

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent Çarşı ve projelerinde de geçerli olmak üzere 350 bin TL’den başlayan satış fiyatlarıyla faizsiz konut kredisi kampanyasından faydalandırıyor.

-Başkent Emlak Konutları
-Nevşehir Emlak Konutları
-Niğde Emlak Konutları
-Gebze Emlak Konutları
-Körfezkent Çarşı
-İstanbul Kuzey Yakası Ofisleri