BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,21
ALTIN 2.246,71
HABER /  GÜNCEL

Yurdum insanından ibretlik çay keyfi!

Erkek arkadaşıyla yaşadığı sorun nedeniyle 3 katlı bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan kadın, psikolog yardımıyla intihardan vazgeçirilirken, meraklı kişilerin çay keyfi ile olayı izledikleri görüldü.

Abone ol

Antalya’da erkek arkadaşıyla yaşadığı sorun nedeniyle evden uzaklaştırması bulunan kadın 3 katlı bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kadın, psikolog yardımıyla intihardan vazgeçirilirken, meraklı kişilerin çay keyfi ile olayı izledikleri görüldü.

Olay 13.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 917 sokak üzerindeki 3 katlı bir inşaatta yaşandı. Deniz K.(26) isimli kadını inşaatta gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine tedbir amaçlı itfaiye ekipleri de çağrıldı.

Çatıdan ayaklarını sarkıtan kadının atlama ihtimaline karşı itfaiye şişme branda açtı. Kadın, polisin ikna çabalarına yanıt vermeyince, olay yerine psikolog çağrıldı. Ağlayarak çatıda bekleyen kadının yanına İl Sağlık Müdürlüğü psikologlarından Alev Topçu, iki polis eşliğinde ulaştı.

Yaşadıklarını psikologa anlatan Deniz K., yaklaşık yarım saatlik konuşmanın ardından ikna edildi. Polis ve psikolog eşliğinde binadan inen Deniz K., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki saatlik intihar girişimini çevredeki vatandaşlar ve çocuklar meraklı gözlerle izledi. Bir müstakil ev sahibi kadının, çay demleyerek bekleyenlere ikram etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Öte yandan Deniz K’nın erkek arkadaşının şikayetiyle evden uzaklaştırma cezası aldığı ve sabah saatlerinde yine bir intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.