BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşı turlarında ucuz fiyat için bunu yapın!

Yılbaşı turlarının en ucuzunu bulmak isteyenler, dikkat! 2015 yılbaşı turları için erken rezervasyon yaptırmanız çok önemli!

Abone ol

Yılbaşı turları sayesinde hem uygun ücretlere yılbaşı tatili yapmak hem de 2015 yılbaşına başka bir ülkede girmek için bulunmaz fırsat...

Bu sene yılbaşının 31 Aralık Çarşamba günü başlayacak olmasını fırsat bilenler, yılbaşı tatilini cumayı da dahil edip yılbaşı tatili uzatmak istiyor. Resmi olarak yılbaşı tatili 1 gün fakat 2 Ocak Cuma yılbaşı tatili olacak mı, henüz belli değil.

Yılbaşı turlarıyla gezmek için erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Yılbaşına yurtiçinde gireceklerin ilk adresi Uludağ, Kartalkaya, Sapanca, Abant, Afyon, Antalya olacak. Yurtdışındaki tercihler ise Roma, Venedik, Barselona, Paris, Benelüks, Viyana, Prag, Amsterdam, Beyrut, New York, Phuket olarak sıralanıyor.

kayak-yilbasi.jpg 

YILBAŞI TURLARININ Z-REZERVASYONLARI ARALIK AYI BAŞINDA DOLUYOR

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, yılbaşı rezervasyonlarının yüzde 50'sinin daha aralık ayı başında dolduğunu söyledi. Ulusoy, şöyle konuştu:

"Yılbaşı yaklaştıkça talebin daha da artmasını bekliyoruz. Yılbaşı turlarında fiyatlar, konaklanacak otele ve oteldeki konserlere göre değişiklik gösteriyor. Yılbaşında tatile çıkacak olan bir kişinin 4 gecelik paket tur programı için ödemesi gereken ücret 800 liradan başlayıp 5 bin liraya kadar çıkabiliyor."

ibris-yilbasi.jpg 

YILBAŞI TURLARINDA İLK TERCİHLERDEN BİRİ DUBAİ

Yılbaşı seyahat rotalarında bu yıl büyük bir çeşitlilik ile karşılaşılıyor; Ortadoğu'dan Avrupa ve Uzak Doğu'ya kadar farklı bölgelere yönelik talepler var...

Dubai, yılbaşını hafta sonu ile birleştirerek yurt dışı planları yapanların en çok merak ettiği ve bilgi almak istediği destinasyonlar arasında. Dubai'yi ise İtalya ve Benelüks-Paris turları takip ediyor. Senelik izinlerinin bir bölümünü kullanarak uzak destinasyonları tercih edenler ise, ağırlıklı olarak şu an 399 avrodan başlayan fiyatlarla sunulan Bangkok-Pattaya turunu seçiyor.

KIBRIS'TA YILBAŞI KEYFİ BİR BAŞKADIR!

Kuzey Kıbrıs'ta balo ve canlı müzik keyfi sunan tesisler de yine bu yılın popüler yılbaşı seçeneklerinden.

serdar-ortac-kibris.jpg

İŞTE KIBRISTA SAHNE ALACAK ŞARKICILAR

Serdar Ortaç, Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Aşkın Nur Yengi, Kubat ve Ebru Yaşar gibi sevilen sanatçıların gala programları kapsamında sahne alacağı oteller, 2 gece-3 gün konaklama, uçak ve transfer hizmetleri dahil 345 avrodan başlayan fiyatlar ile Tatil.com müşterilerini ağırlıyor.”



YILBAŞI TURLARIYLA GÖRÜLEBİLECEK EN GÜZEL ÜLKELER- FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"ARALIĞIN İLK HAFTASINA KADAR REZERVASYONLAR OLACAK"

Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, Türk seyahatseverlerin yılbaşı tatili için bu yıl, geçen yıllarda olduğu gibi Avrupa lokasyonlarını tercih ettiğini belirtti.

 italya-yilbasi.jpg

İŞTE EN ÇOK TALEP GÖREN YERLER

En çok talep gören yerler arasında Roma, Prag, Venedik, Paris, Barcelona, Viyana, Sicilya, Milano ve bunların yanı sıra yakın olması nedeniyle komşu ülke Yunanistan'ın yer aldığını aktaran Özkar, ayrıca Beyrut, Dubai gibi ılıman yerlerin de ilgi gösterilen lokasyonlar arasında yer aldığını dile getirdi.

yilbasi-turlari-ucuz.jpeg 

Roma, Milano, Venedik, Sicilya'nın Türk damak tadına uygun lezzetler, alışveriş imkanları ve insanlarının Türk insanına olan yakınlığı nedeniyle ilk sırada bulunduğuna dikkati çeken Özkar, Prag ve Viyana'nın da Noel pazarlarının son derece görkemli oluşu, gece hayatı ve yılbaşı etkinliklerinde bol alternatif bulunması ve şehirlerin yılbaşı döneminde bambaşka bir havaya bürünmesi nedeniyle tercih edildiğini vurguladı. Özkar, Saraybosna'nın ise vizesiz olması nedeniyle çok tercih edilen tur paketleri arasında yer aldığını ifade etti.

yilbasi-turlari-2015.jpg 

"YILBAŞI TURLARININ YÜZDE 50'Sİ ÇOKTAN SATILDI"

Yılbaşı için turların şu an yüzde 50'ye yakınının satılmış durumda olduğu bilgisini veren Özkar, "Gelen telefon trafiği sevindirici düzeyde. Aralıkın ilk haftasına kadar rezervasyonların dolacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Özkar, yılbaşı seyahati için 2 tür seyahatsever kitlesi bulunduğunu belirterek, "İlki, 27 Aralık gibi gidip, 1 Ocak'ta dönecekler, ikincisi ise 31 Aralık'ta yola çıkıp, 3-4 Ocak'ta dönecekler. İşlerinden alınan izinlere göre değiştiğini düşünüyoruz" dedi.

screen-shot-2014-12-18-at-4.52.30-pm.png