BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YGS soruları ve cevapları bugün saat kaçta açıklanacak?

YGS soruları ve cevapları bugün saat kaçta açıklanacak sorusunun yanıtı için gözler ÖSYM'de. YGS soruları ve cevap anahtarları bugün saat 14.00'den sonra açıklanabilir.

Abone ol

ÖSYM YGS soru ve cevaplarının yüzde 20'lik bölümünü ÖSYM'nin soru kitapçıkları açıklama sayfası ÖSYM'nin skgs.osym.gov.trden açıklanıyor. Peki YGS soruları ve cevap anahtarları bugün açıklanacak mı? YGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları bugün saat kaçta açıklanacak? ÖSYM geçmiş yıllarda YGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını sınav bitiminin ardından açıklıyordu. Aynı uygulama bugün de devam ederse 2017 YGS soruları ve cevap anahtarları bugün saat 14.00'den sonra skgs.osym.gov.tr'den erişime açılabilir.

YGS SORULARI VE CEVAPLARI ÖSYM SORGU EKRANI

YGS 2017 SORULARI VE CEVAPLARINA ERİŞİM NASIL YAPILIR?

YGS 2017'ye giden adaylar, sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara (yayımlanan yüzde 20) "Soru Kitapçığı Görüntüleme Sistemi'nin "http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaralarıyla erişebilecek.

Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebilecek.
Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılıyor. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.

YGS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 12 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) soruları ve cevapları öğrenciler tarafından merak ediliyor. 2017 YGS sınav sorularının ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı tarih net olarak belirli değil. ÖSYM'nin yoğun çalışmaları ile sınav soruları, cevaplar ve sonuçların açıklanma süresi, önceki yıllara göre daha kısa zamanda duyuruluyor. 

12 Mart YGS sınavı sorularının ve cevaplarının da sınav tarihinden birkaç gün sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM tarafından YGS sorularının açıklanmasıyla ilgili duyuru yapıldığında haberimizde anında sizlerle paylaşacağız.