BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.432,84
HABER /  GÜNCEL

Valilinin cuma paniği böyle görüntülendi

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün konuşma yaptığı sırada cuma namazı aklına gelince panik yaptı. Valinin bu tavırları ziyaretçileri güldürdü

Abone ol

Erzurum’da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Başkanlık eden Vali Sebahattin Öztürk, kente yapılan yatırımların konuşulacağı toplantıyı Cuma vakti olduğunu belirterek 25 dakikada bitirdi.

Palandöken’deki Polat Renaissance Otel’de düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına Vali Sebahattin Öztürk, Vali yardımcısı Mehmet Gök, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, kamu kurum müdürleri katıldı.

040120131607165902845_4.jpg

Kamu yatırımlarının takibi ve koordineli bir şeklide yürütülmesi amacıyla düzenlenen toplantı saat 11.00’de başladı. Vali Sebahattin Öztürk, 2012 yılı içinde bin 78 projeden 531’inin tamamlandığını, projelerin toplam tutarının ise 3 milyar 210 milyon lira olduğunu söyledi. Yatırımların ulaştırma, tarım, eğitim, sağlık, enerji, turizm ve diğer kamu hizmetlerine harcandığnı belirten Vali Öztürk, daha sonra kurum müdürlerini sırayla kürsüye çağırdı.

YANİ 25 DAKİKADA BİTTİ

Vali Öztürk bu sırada, "Şimdi değerli arkadaşlar bugün Cuma biliyorsunuz. Cuma’ya yetiştirmeye çalışıyoruz. Onun için acele ediyoruz" dedi. Hızlı bir şekilde konuşmalarını yapan ve faliyetlerini anlatan kurum müdürlerinden bazıları koşar adımlarla kürsüye gelerek aynı şeklide yerlerini gitti. Toplantının sona erdiğini söyleyen Vali Öztürk, saatine bakarak "Yani 25 dakikada bitti" deyince salondakiler gülümsedi.