BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ünal Aysal listesiyle şov yaptı

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkan adayı olan Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Abone ol

Galatasaray'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesi belli oldu. Abdürrahim Albayrak, Ünal Aysal'ın listesinden seçime giriyor. Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de Ünal Aysal'ın listesinde.

Aysal'ın listesinde geçen seçimde Adnan Polat'ın karşısında aday olan Adnan Öztürk ve eski yöneticilerden Ali Dürüst de bulunuyor.

Yedek üyelerden 2 isim de belirlendi. Cem Ersan ve Celal Gürcan isimleri kesinleşirken, diğer 3 isim ise gün içinde belli olacak.

ÜNAL AYSAL'IN LİSTESİNDEKİ İSİMLER
Ali Dürüst
Adnan Öztürk
Aka Gündüz Özdemir
Ali Gürsoy
Refik Arkan
Sedat Doğan
Adnan Nas
Semih Haznedaroğlu
Mete Başol
Abdürrahim Albayrak

Galatasaray başkan adaylarından Ünal Aysal'ın listesinin şekillendiği dakikalarda, Galatasaray Kongre Üyeleri, 250 imzayı divan kuruluna vererek Adnan Polat'ı, 7-14 Mayıs'taki kongrede başkanlığa aday gösterdi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" ifadesini kullandı.

14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.

YALMAN YOK
Bu arada Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, Galatasaray başkanlık koltuğuna saygı göstermeyen Mehmet Helvacı'nın aday olmasının hoşuna gitmediğini söyledi. Yalman, 14 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını da ifade etti.