BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.436,11
HABER /  GÜNCEL

Sadri Şener Fenerliler'i kızdıracak!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu kez Fenerbahçeliler'i kızdıracak açıklamalar yaptı.

Abone ol

Bordo-Mavili kulübün başkanı Sadri Şener, TRT Spor'daki 'Basın Tribünü programında Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nu hedef aldı.

TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü adlı programa katılan Şener'in olay yaratacak sözleri:

- F.Bahçe-Gaziantep maçının hakemi Hüseyin Göçek efendi bir çocuktur. Hakemlerimiz formsuz. Penaltıları atladı; penaltının gol olma garantisi yok. Ama insan katletmeye çalışan (Wagner'in ayağına bastığı pozisyon) Lugano'yu da atladı.

- Fenerbahçe deplasmanında Aziz bey bana 'Merhaba' demedi. Ona kırıldım. Bunlara dikkat ederim. Oturup da Şekip Mosturoğlu ile sohbet edecek ya da tavla oynayacak halim yok. Ama yine de ben Trabzon'da misafirperverliğimi gösteririm.

SOYUNMA ODASI BASILMAZ

- Soyunma odası basmanın kimseye faydası olmaz. Olacaksa kimse soyunma odasından çıkmaz. Bir hakemi kendi sahasında dövmek, taciz etmek o kadar kolay ki. Bana Şekip Mosturoğlu'nun cevap vermesi Trabzonspor'u küçültme çabasıdır. Fenerbahçe'nin bir başkanı var bildiğim kadarıyla. Şekip Bey'e cevap vermem prosedüre uymaz

- Trabzon'u kollamak için bir şey olması lazım. Federasyon ya da MHK Başkanı'nın Trabzon orijinli olması lazım. Mesela Sayın Başbakan Erdoğan Fenerbahçeli.

- F.bahçe'nin basındaki üstünlüğü tartışılmaz. İlk yarıda kullanılan cümleler ifadeler farklı, 2. yarıdaki farklı. Medya pek tahmin etmiyordu Trabzon'un böyle bir çıkış yapacağını; oldukça sempatiyle bakıyordu.

- Baktı ki ki aldı başını gidiyor 'Benim buna sempatiyle bakmamam lazım' dedi. Kar gayesi olabilir, taraftar gayesi olabilir. Ticari bakımdan hak verdiğim taraflar var. Bu haftalara gelindiğinde kimse bizim lider olacağımızı tahmin etmiyordu.

'KADIKÖY'DEKİ TAM TİYATROYDU'

"F.Bahçe'nin bizimle ve Denizli ile oynadığı maçlarda yaşadığı travma ayrı bir şey. Hele bizimle olan maçtaki bir tiyatro. Ben bile 'şampiyon' diye alkışlıyorum, televizyona bakıyorsun, 'Bursa' diyor. İnsanın aklı gider gelir."

'40 KİŞİ BENİ DÖVMÜŞ GİBİ OLUYORUM'

Olur da şimdi şampiyonluğumuz kaçarsa 1995-96'daki yıkım olmamalı. Eksiğimiz 27 senedir almadığımız şampiyonluk kupası. Onun da ucuna geldik. Çok yorulduk, emek verdik. Maçlar bittikten sonra sanki 40 kişi dövmüş gibi kendimi arabaya zor atıyorum. Bu olmazsa da dünyanın sonu değil. Ancak 2 puan öndeysek şansımız yüzde 50'nin üstü demek."

'TRABZON'A 2 KUPA VERİLMELİ'

"Benim bütçem 110, F.Bahçe'nin 350-400 trilyon. Ekonomik yapı aynı değil, olması da mümkün değil. Anlattıklarım size ters geliyor ama esasında bize şampiyon olursak 2 kupa vermeleri lazım. Mali açıdan Fenerbahçe hakikaten büyük bir kulüp. Galatasaray ise çok eğitimli bir camia. Beşiktaş'a bakıyorsun, sanki Devlet Senfoni Orkestrası'nın büyütülmüş hali seyircisi var... Ben şu an Fenerbahçe ile çekişiyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş'tan biri yarışta olsaydı, ben çoktan çekip gitmiştim. Onlar ikisi birbiriyle savaşırken, ben alır başımı giderdim."


Başbakanımız bu gün dese ki 'ben siyaseti bırakıyorum' bizim yeni stat kalır. 'Avni Aker'i yeniden düzenleyelim' dedik. Dedi ki, "60 yaşındaki bir kadın 18 yaşında kız olmaz. Yenisini yapalım."

Ben futbolcu arıyorum, çocuk esirgeme kurumuna öğretmen değil. Jaja'yı uyarıyorsun ama takımdan atamıyorsun. Adam bekar. Evli olsa en fazla karısına şikayet edersin.

Bülent'i (Uygun), Tolunay'ı (Kafkas), Ertuğrul'u (Sağlam) tanıdığım için manipülasyonlara gülüp geçiyorum. Ertuğrul ikinci başkanımızın hısmıdır. Çok düzgündür. Tolunay da düzgün biridir. Nikah şahidiyim. Bülent'i yakın tanımam ama halk diliyle delikanlı.