BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07
HABER /  GÜNCEL

TSK'dan son dakika hava operasyonu açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) PKK terör örgütüne yönelik operasyonları devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre TSK, 21 PKK'lıyı etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Abone ol

TSK bugün yaptığı son dakika açıklamayla 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Hakurk bölgeleri ile Van ve Siirt'te operasyon gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan bilgilendirmeye göre, dün akşam bölücü terör örgütüne yönelik Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında hava destekli operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları, teröristlerce kullanılan 10 barınma alanı ile bir erzak deposunu imha ederken, ilk belirlemelere göre bir teröristi de etkisiz hale getirdi. Hava harekatının ardından uçaklar üslerine döndü.

21 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetlerince dün Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Hakurk bölgelerinin yanı sıra Van'ın Gevaş ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatlarında ise 21 terörist etkisiz hale getirildi.