BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazaları MOBESE’de

Düzce’de dikkatsizlik ve kural ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar MOBESE’ye yansıdı. <br/>Düzce’de kentin bir çok noktasına konulan MOBE...

Abone ol

Düzce’de dikkatsizlik ve kural ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar MOBESE’ye yansıdı.
Düzce’de kentin bir çok noktasına konulan MOBESE’ler sürücülerin neden kaza yaptıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Aşırı hız, dikkatsizlik ve kural tanımamazlık kazalara neden oluyor. MOBESE’deki ilk kaza Düzce’nin yani çevre yolu AFAD inşaat alanın bulunduğu kavşakta meydana geldi. Sinyalizasyon olmayan kavşağa hızla giren midibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada her iki araçta büyük maddi hasar meydana geldi.
İkinci kaza ise Düzce Merkez ile Kalıcı konutları birbirine bağlayan çevre yolu Metek TOKİ kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen araçlar kendilerine yeşil yanması ile birlikte harekete geçerken kural tanımaz motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçerken otomobilin altında kaldı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Bir diğer kaza ise D-100 karayolu Olimpiyat kavşağında meydana geldi. Hızla gelen otomobil önünde seyreden otomobile akadan çartı. Çarpmanın etkisiyle otomobil önünde giden otomobile arkadan çarparak zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralanan olmadı.
(İHA)