BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor MP Basketbol Başkanı böyle çark etti

Kemal Başaran ile Muharrem Usta'nın basketbol kavgasına dahil olan Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, zehir zemberek açıklama yaptı.

Abone ol

Ancak bu açıklamanın mürekkebi kurumadan yapan Hopikoğlu çark ederek, önce resmi sitedeki açıklamayı kaldırdı sonra da Trabzon yönetimine rest çektiği açıklamasını yumuşattı.

Trabzonspor Asbaşkanı Başaran'ın Trabzonspor MP Basketbol Kulübü sponsoru Muharrem Usta'ya "senin sponsorluğunu iptal eder seni görevden alırız" demesi üzerine Hopikoğlu çılgına döndü.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetimindeki Başaran'a "basketbola iğnenin ucu kadar katkısı yok" diyen Abiş Hopikoğlu, bu açıklamayı resmi siteye koydurarak Başkan Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarına adeta rest çekti:

"Ali Kemal Başaran'a hatırlatmak isteriz ki, delegelerin göreve getirdiği bu yönetimi ve başkanı yine ancak delegeler görevden alır. Sayın Ali Kemal Başaran'ın hangi yetki ile bizleri görevden alacağını merak ediyorum. Ayrıca kulübümüzle alakalı her türlü sponsorluk kararları da yine Basketbol Kulübümüz yönetimi tarafından alınır. Sayın Ali Kemal Başaran'ın hangi yetki ile bizleri görevden alacağını merak ediyorum. Ayrıca kulübümüzle alakalı her türlü sponsorluk kararları da yine Basketbol Kulübümüz yönetimi tarafından alınır. "

HACIOSMANOĞLU'NU ADETA YOK SAYDI

Bu sözlerle adeta kendi cumhuriyetini ilan eden Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Basketbol Başkanlığı'na getiren iradeyi yok saydı.

İKİNCİ AÇIKLAMASI: BENİ İBRAHİM HACIOSMANOĞLU İSTEDİ

Çıkışıyla şimşekleri üzerine çeken Hopikoğlu, tepkiler üzerine ikinci bir açıklama yaptı. Önce ilk açıklamayı resmi siteden kaldırttı. Daha sonra Hacıosmanoğlu'nun kendisini Trabzon Basketbol takımının başıran getiren irade olduğunu kabul etmek zorunda kaldı. İşte o ikinci açıklama:

“Herhalde Asbaşkan Başaran’ın bazı şeylerden haberi yok, ben Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanlığına Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ricası ile geldim, kulüp zor durumdaydı bana rica ettiler ben de göreve talip olarak seçildim. Medikal Park sponsorluğunda da büyük emeğim vardır, kulübümüze sponsor olması için Usta’ya ısrarcı oldum. Kendisi de sağ olsun kabul etti. Başkan Hacıosmanoğlu’nun ricası ile geldiğim görevde asbaşkan Başaran’ın yaptığı çelişki dolu açıklamalar bende şaşkınlık yarattı.”