BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Taksim metrosu ve finiküler seferleri durdu

İstanbul'da Yenikapı-Osmanbey metro seferleri durduruldu.

Abone ol

Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri durdu. Arıza giderildikten sonra metro seferleri çalışmaya devam etti. Öte yandan İstanbul Ulaşım AŞ'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, Kabataş-Taksim füniküler seferlerinin yapılamadığı duyruldu.

Alınan bilgiye göre, Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri saat 20.00 sıralarında durdu. Bu saatten itibaren iki metro istasyonu kapatılarak yolcu alınmadı.

Taksim İstasyonu civarında da polis ekipleri ile özel güvenlik elemanlarının şerit çekerek güvenlik önlemi aldığı görüldü. Ancak bir süre sonra güvenlik önlemi kaldırıldı, polis ekipleri de normale döndü.

Yetkililer, Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferlerinin normal şekilde devam ettiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Twitterüzerinden yapılan açıklamada ise "Teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi. 

FENİKÜLER SEFERLERİ DURDU

İstanbul Ulaşım AŞ'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferlerinin teknik arıza nedeniyle yapılamadığı belirtildi.

Kabataş-Taksim füniküler seferlerinin de yapılamadığı aktarılan açıklamada, Osmanbey-Yenikapı arasında İETT otobüslerinin hizmet verdiği kaydedildi.