BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.435,89
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı! Hakan'a ne oldu?

Survivor 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu yaşanacak. İşte Survivor 2018'in 88. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 88. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 3 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Öte yandan bireysel dokunulmazlığı alan Mustafa Kemal'in ikinci eleme adayı olarak Ümit Karan'ı söylemesi sonrası ikili arasında gergin anlar yaşanacak.

HAKAN SAKATLANDI: Bu akşamki bölümde oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan sakatlanıyor. 

MOR ODA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU? Dün akşam oynanan Mor oda ödülünde galip gelen taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı mor odada nefis bir yemek ile buluştular.

SURVIVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU? Survivor'da bu akşam oynanan 1. dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Son saniyeye kadar başa baş giden zorlu oyunu 10-9 kazanan Gönüllüler takımı eleme gecesi öncesi büyük bir avantaj elde etti.

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler ilk eleme adaylarına çevrildi. Sevilen yarışmada yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. 2. eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı alan Mustafa Kemal söyledi ve bu isim de Ümit Karan oldu.

Sitene Ekle