BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  MAGAZİN

Survivor Taner'den Nihat Doğan'a tam destek!

Survivor Taner Tolga Tarlacı'dan şarkıcı Nihat Doğan'a tam destek. Taner Survivor All Star kadrosundan Özgecan Aslan cinayetinden sonra yaptığı paylaşımlar yüzünden boykot edilerek çıkarılan Nihat Doğan'ın yalnış anlaşıldığını savundu.

Abone ol

Survivor Taner Tolga Tarlacı, şarkıcı Nihat Doğan'a sahip çıktı. Taner, Survivor All Star kadrosundan Özgecan Aslan cinayetinden sonra yaptığı paylaşımlar yüzünden boykot edilerek çıkarılan Nihat Doğan'ın yalnış anlaşıldığını savundu.

Survivor'un eski yarışmacılarından Taner, twitter üzerinden nihat Doğan'a sahip çıktı. Taner, Nihat Doğan'ın yanlış anlaşıldığını savundu. 'Herkes Nihat Doğan'a yüklendi adam başka birşey kastetti ama olay farklı yere çekildi. Kötü bir insan olsa Somali de bağışta yardımda bulunmazdı.' diyerek arkadaşına sahip çıktı.

ekran-resmi-2015-02-19-08.50.35.png

taner-tolga-tarlaci.png

Yakın zamanda Taner, Survivor All Star kadrosunda alınmak için Nihat Doğan'a yine twitter üzerinden yardım istemiş, fakat Nihat Doğan, Acun Ilıcalı ile davalık olduğu, dönülmez hatalar yaptığı için mümkün olmayacağını söylemişti. Taner, şu sıralar bomba bir iddia ortaya atıp, yeni sezon Survivor All Star alındığını da twitter üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı.

Taner, 'Bu ülkede başarılı insanlar her zaman kıskanılır, örneği Nihat Doğan ve survivor Taner' dedi.

ekran-resmi-2015-02-19-08.50.51.png