BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL

Survivor şampiyonu kim oldu 2017 Survivor birincisi

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken mi Adem Kılıççı mı oldu sorusunun yanıtı belli oldu. SMS oylamasının galibi Ogeday Girişken, Acun Ilıcalı'nın ismini açıklamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

Abone ol

"2017 Survivor kim birinci oldu?" sorusu 22 Haziran 2017 Perşembe akşamı son sezonun Kuzey Kıbrıs büyük final yayınında açıklanırken sezon boyunca hazırlanan özel videolar da izleyicilere aktarıldı. Sürenin azalmasıyla birlikte Kıbrıs'taki final koltuklarında oturan finalistler Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken heyecanlarını gizleyemezken son eleme gecesi stresli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Peki, Survivor 2017 final bölümünde neler yaşandı ve yarışmanın kazananı kim oldu?

Survivor 2017 şampiyonu canlı yayında yapılan SMS oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında yaklaşık 3 saat süren SMS oylamasının galibi Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Survivor'ı kazanan yarışmacı ve Survivor 2017'nin birincisi ise Ogeday Girişken oldu.

Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken kimdir?

Survivor şampiyonu olan Ogeday Girişken, Gönüllüler takımında yer alıyordu. Survivor 2017'nin performans açısından şampiyonu Sema olurken, Ogeday da ikinci sırada yer aldı.

Ogeday'ın performans tablosu şöyle:
Birebir galibiyet sayısı: 187
Bayrak yarışı galibiyet sayısı: 20
Toplam oyun sayısı: 448
Toplam puanı: 590

Ogeday Girişken kimdir Survivor yakışıklısının sevgilisi olay!



Survivor finalisti adayı Adem Kılıççı kimdir?

Ünlüler takımının boksörü olan Adem Kılıççı, Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi geniş kitlelere sahip olan ünlü rakiplerinin arasından sıyrılıp final koltuğuna oturdu. Adem'in geçmesi gereken bir diğer isim de Survivor performans şampiyonu olan Sema Apak'tı...

Adem Kılıççı izleyicide oluşturduğu sempati ile Survivor 2017 şampiyonluğunun favori isimlerindendi.

Adem'in performans tablosu şöyle:                                                   Birebir galibiyet sayısı: 125
Bayram yarışı galibiyet sayısı: 6
Toplam oyun sayısı: 359
Toplam puanı: 361

Adem Kılıççı kimdir Survivor ünlülerin Avatar Atakan'ı oldu